Çiçek Yürekli Kadın

Hiç canın yanmasın, kimse dokunmasın tertemiz duygularına, oynamasınlar bilmeyen canavarlar gerçeklerinle.
Seni anlatabilmek ne zordur ne kolay. Oysaki sıcaklığın ve dostluğun tertemiz yüreğinde çiçeklerin renginden daha güzel yansıyor gülen gözlerine.
Seni anlatmak istiyorum,seni yazmak,sana senden daha yakın.Hani küçücük dokunursun bebeğe,hani okşarsın yanaklarını,derin derin içine çektiğin süt kokan güzelliği..işte öyle duygularla büyüyorsun bende.çoğalıyorsun sevginin erişilmez gerçeklerinde.
Zaman ne zamandır bilmesem de tanıdım diyebiliyorum tüm cesaretimle, biliyor musun kadınlığından çok insanlığını sevdim ıslak dudaklarından çıkan sevgi sözcüklerinde. Bazen buğulu gözlerini görümdüm, yüreğimde dondu gözpınarlarım, farkına varmadın senden çok ağladığımı, hunharca sıkarken yumruklarımı, defalarca ısırdığım dudaklarımda sessiz kaldım, yutkundum.
Şimdi bir amazon kadını yazabiliyorum..Her şeye rağmen dimdik ayakta durabilen bu çiçek yürekli kadını.Omuzlarına yükledikleri doğrularla alabildiğine koşuyor,onlarca engele rağmen titiz,temiz ve gerçekçi güzelliği ile.Ben seni sevdim;bir çiçek gibi,bir güneş gibi,gerçekten de gerçek dost gibi.

10 Şubat 2010 1-2 dakika 27 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar