Çığlık Çığlığa Sevdam Duyuyor musun

şimdi ben susuyorum ya sen sanıyorsunki seni unuttum. yaralarıma merhem çaldım ama aslında benim yaralarım her gün kanıyor her gün nejter atmak gerekiyor.

seni unutmaya zaman yatmedi tükendi sanki tüm geçmişler ve gelecek. nefesim yatmedi artık bir yudum daha içime çekmeye seni. neden akreple yelkovan yarışıyor ki ilerlenesinler daha fazla. neden takvim yaprakları bu kadar kısa zaman içinde kopuyor ki ben onlarda seni okuyordum her sabah.

şimdi ben susuyorum ya sen duymuyorsun benim sevdamı benim sevdam çığlıklarım içinde.

hangi renk oldun sen benim yaşamımda. hangi yitik zamanımsın.

satır aralarında hep o tozlu gülüşün batıyor derinlere. unuttum dedikçe çıkıveriyorsun hayallerimde karşıma.

bu bir canilik kendime yaptığım. bir yönünü kaybediş.

çığlık çığlığa sevdam duyuyor musun uzaklardan. sen benim içimdeki seslerde kabolduğumu bilir misin? o gülümseyişin ardında hangi çığlığı bastım yine bilir misin? aslında gülmez yüzüm, sessizliğime bakma içimdeki zifiri karanlıktaki sevdm çıkarsa ortaya inan ben bile şaşırırım.

yıllandı orda yıllandıkça güzelleşti. bir sevda hazırladım sana çığlık çığlığa. içinde binbir renk saklı. içinde sana duyduğum aşk saklı. nehir gibi akıyor aşk önüne inan ben bile baraj kuramıyorum. birgün gelirsem karşına sırılsıklam sakın beni geri çevirme. yoksa o çığlıkların içinde önce ben sonra sen son nefesi alırsın...

duy artık bu çığlık çığlığa olan sevdamı.

beklemekten çok yoruldum inan...

01 Ocak 2010 1-2 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar