Cihangir Koşullarında Ağız Dalaşı

Büyülendiğini anladığında bugünün önemini sahipleneceksin. Açıkta insanlar gözler önünde çığlık atıyorken seyretmek , kopup gitmeyi sakıncalaştırıp tenha yukarılarda müteheyyiç karşılamalar yapılmasını sağlıyordu.

Elini ağzına götürmen libidoyu harekete geçirebilir, şımarıklık uzaya giden ilk kişi olmaktır sadece.Dölütlerin felsefesi beni baştan korkuturken, suçları dökülen karanlıkların geçiştirildiği çadırlarla dolu kamp yerlerinde,yazı tura atıp çekilmek zorunda kalıyorum ışıklandırdığım yerlerden.

Eksikliğini hissetmediğim tecrübelerden ayrılmış, koşarak yenilikler türetmeye çalışıyordum .Defterim dolunca ajandam ne güne duruyor. Karalama defterleri çok önem taşıyor,masanızın üzerinden eksik etmeyin uslu çocuk olmak istiyorsanız . Yankısız oyunlarda ilk gönüllü olmak bir artı kazandırmaz kimseye,disiplinli davranışlar geçimi kolaylaştırır, biraz zorluk yaşamak motive eder insanı.

Okuduğu gazeteyi ismi görülecek şekilde taşıyan insanları anladığımı söyleyemem, ülke parasının değer kazanmasından gizli bir hoşnutluk duyuyorlarmış gibi bir algı oluşmaz belki, aziz taraflar görünüşüne bağlı olarak. Bu tür insanlar alicenaplıklardan konuşup ,yeni yerlerden varabilirlerdi dumanı tüten sıcak yuvalarına.

06 Nisan 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar