Çok Bilmişler Dünyası

Yaşını başını almış ipsiz kılıksız ama belki amele kılıklı leş gibi izmarit kokan bir kaç insan yağmurlu bir hava da konuşuyorlar; başımıza gelen tüm aksilikler felaketler hep bu Amerika yüzünden. Yani Amerika'nın midesi kazınsa, gaz yapsa, rahatlamak için gaz çıkarsa, gazın işi gücü yok okyanus ötesinden gelip bunların burunlarının dibinde kokacak sanki. Bunlar dediğimse kendi pis iğrenç kokularına eğitim vermezler veya eğitimden geçirmezler. Tezek kokularını şehre taşırlar filan...

Afganistan da Amerikalı askerler Kur'an yakmışlar. Geçenlerde de işemişlerdi ölü Afganlılara. Zaten bu Amerikan askerleri de tıpkı bizim ipsiz kopsuz takımı gibidirler. İşsizdirler güçsüzdürler. Soluğu paralı askercilikte alıp ramboculuk oynamaya soyunurlar. Biri de çıldırmış bebebelik demeden onbeş Afganı toz duman etmiş. Amerikalı dedeleri konuyu araştırıyorlarmış. Çıldırma senaryosunda işi bağladılar. Askerlerine katil demezler.

Öte yandan gerçeğin acımasız yüzü de var. Usame Bin Ladin Melekti sanki. Hangi Cihat uğruna uçakları yolcularıyla beraber binalara soktu? Usame Bin Ladin Müslüman dünyanın yüz akı mıdır yoksa yüz karası mıdır? Öldüyse Allah Rahmet Eylesin mi desem yoksa Allah Cehennem azabı mı çektirsin desem?

Eee Arabistan'lı ağalar paşalar kırallar ve bilmum Hz. Muhammed Aşıkları da ne yapıyor dersiniz Ticaret ve Para Kazanma uğruna? Kabeyi düzenliyorlar. Osmanlı Mimarisini ve eserlerini yok ediyorlar. Ulan Çölün ortasında popo korkusundan mı verdiniz Yavuz Sultan Selime Hilafeti ve Halifeliği ve dahi Hırkayı?

Bakalım bu arabilerde amma uyanıklarmış! Popolarını dayadılar Amerika'ya. Zaten bu dayama ve petrol pompalama yüzünden değil midir ki; Kabe'nin çevresine yüksek yüksek oteller yapmaya Kabe'ye tepeden bakmaya tepeden tavaf etmeye...Müslümanlar çok samimi toplumsal dayanışma içindedirler burdan bakınca...Süriye canımız içimiz ciğerimiz paremizdi. Şimdi ezmemiz oldu mayhoş mayhoş. Rusya Çin K.Kore amcaları da arkasında olunca, iç işlerimize lütfen karışmayın demiyor da, karışamazsınız diyor. Ah bu Osmanlı ne kadar da iyi niyetliymiş!

Amerika'nın öz evladı İsrail bana füze ver uçak ver bomba ver. İran'a saldıracağım diyorda gidiyor dişini yine çok sevdiğimiz Gazze'mizi vilayetimizi vuruyor.

Kokular gazlar kılıklı kılıksız tipler fiyaskolar fiskeler fisfoslar fasafisolar içinde apartmanın girişine içi lahana turşusu dolu bidonu bırakanı yakalarsam Müslüman dünyasının ne kadar da tutarlı samimi ve çok haklı olduğunu anlatmaya çalışacağım. Yakalarsam yani...

12 Mart 2012 2-3 dakika 181 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 12 yıl önce

    Ossama...? Kullan at müsveddesinden Yuro-amerikan sümüklüsü menmtolsüz kağıttan kaplamalı yağlama yıkalamalık mendildi. İcat etti ve zamanaşımına uğrayınca üfleyip canına tükürdü efendilerince. Yazının öte tarafındaki... Turşu nerde turşu...? Bu soğuk algınlıklarına iyi gelir. Deyin...Nerde...? Sevgiyle.