Dava Adamı Olmak

-- Bir ülkünün ve bir duygunun düşüncenin her derdiyle uğraşmayı vede gelecek her zorluğa göğüs gere bilen insandır dava adamı. Şayet sende bir dava adamı olacaksan iyi dinle: Vazifemiz; dikenler arasında gül toplamaktır gülleri dalından toplarken dalları kırmamaktır, yalın ayak olacaksın dikenler batacak canın yanacak ellerini dikenler kanatacak ama sen bu akan kanlardan acı yerine Mutluk vede haz duyacaksın buna da sevineceksin.
-- Firavunun sarayında vede kucağında yetişen Musalar'ı yanına vede hatta kucağına alacaksın vede bundan rahatsız olanlar sana kızacaklar vede seni yerecekler ve hatta sövecekler ve hatta seni zindanlara atacaklar, ama sen buna da aldırmayacaksın karanlıkta kendinle konuşup dertleşeceksin vede bu acılara vatanın vede davan adına katlanacaksın ama yinede bu acılardan haz alıp sevineceksin çünkü senin bir davan var sen bunun için mücadelene devam edeceksin.
-- Bu topraklara akıttığın terin le hiç kurumayan hep yeşil kalan ağaçlar yetiştireceksin. Bu vatanın dağlarında çiçekler açacak çocuklar gelip onları toplayacaklar ve seninle sevinip seninle neşelenecekler. Seni buzullara atacaklar ama senin sevgi ateşin vede davana olan inancın davana olan sadakatin o buzulları dahi eritecek bunları başarırsan sen bir dava adamı olmuşsun demektir yok şayet içinde bir korku yada kuşku olursa bu dava yolundan geri dön yada hiç çıkma bu yola. Bu yol zor bu yol meşakkatli bu yol çetin senden bir umut bekler asil milletin bu dava kutsal bu dava çetin unutma.

25 Nisan 2017

25 Nisan 2017 1-2 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar