Divalık Konusu

Need For Speed Underground 2 diye bir oyun var. Oyunun ileriki bölümleri de mevcut. Bu oyunu oynarken yapay zevk duyuyorum. Gerçek trafiğin içinde yapamadığım ne kadar hareket varsa
yasaklanmış hepsini uyguluyorum. Bu bana sevinç verdiği gibi özgürlük denen iç edilmiş duyguyu da bir nebze olsun ateşliyor. Oyunun içinde yarışan arabalar birbirlerini geçmek için her türlü sahtekârlığı yaparlarken ben de boş durmuyorum elbette. O yarışçılardan çok şey öğreniyorum. Hani az kaza trafiğe çıksam her halde trafiği karman çorman eder çöplüğe çeviririm. Bu da yetmez bana ne kadar trafik memuru varsa hepsini peşime takar hatta oyundan öğrendiğim kurallarla onları alt bile edebilirim. Muzurca.

Whitney Houston rahmetli oldu. Badigard yalnız kaldı. Araba yarışçılarıyla sahnelerde fırtına gibi esenler genelde erken yaşta gidiyorlar. Ben birazda bu yüzden gerçek hayatta trafiğe uzak duruyorum kendimi oyunlarla tatmin ediyorum.

Kurt Donald Cobain bu dünyanın derdini duyumsadığında duyarsız anasının sevgisinden de yoksundu. Çok genç veda etti. Gerçi bu onun için mutluluk ve uçuş yoluna erken girmenin en kutsal tarafıydı eğer anlaşılmış olsaydı çevresindeki aptallara anlatabilseydi yalnızlığının ve ölümünün nedenini aptalların olduğunu. Aptallar hayatlarına devam ettiler oysa ölümün sevgili kucağını seçti Nirvana'ya yükseldi mi yükselmedi mi bilinmez ama her halde son saniyelerinde çok mutlu da olmuş olabilirdi.

Whitney Houston bir sözü dikkatimi çekti o ölgün bakışları sanki veda eder gibiydi dönüp son kez çıktığı sahneye bakarken. Ben diva olmak istemiyorum diyordu. İstediğim sadece kendi İlahimi söylemek. Evet kendi İlahilerini hep söyledi.

Badigard filmine sevgilimle gitmiştik.

Sonuşta ben de sevgilimin bir çeşit Badigardıydım yani.

Bu divalık heveslisi çoktur biz de. Ajda Bülent Tarkan Sezen gibi. Merak ediyorum yahu bunların hangisi Diva diye...
Toplasan hepsini Bir Whitney Houston bir Kurt Donald Cobain olabiler mi?

13 Şubat 2012 1-2 dakika 181 denemesi var.
Yorumlar