doğumgünü hediyesi

söze nasıl başlasam bilmiyorumm..
ama ben sana şiir yazacaktım aslında. Ama olmadı. duygularım yetersiz kaldı bugün. şiir yazamadım sana. Ama yazacağım.
ne desem ne anlatsam bilmiyorum.. inan ben hayatımda en çok seni seviyorum. bu mektubum sana ne ifade eder, ne anlatır, ya da yüzünde bi tebessüm edermi bilmiyorum.. aslında şu an hiç birşey bilmiyorum :)
ama tek birşey biliyorum kii...
o da senii çok ama çok seviyorummm.. keşke bugünü seninle kutluyor olsaydımm.. hangi günü deme canımm bugünü işte. doğumgününü, biliyormusun iyi bu hayattasın. Allahım iyiki senin gibi bir insanı göndermiş bu dünyaya..
düşünüyorum da eğer sen olmasaydın ben yine birini severmiydin bu kadar delice bu kadar güçlü bir bağ ile... bilemem..
ama bence sevemezdim sevdiğim.. sen benim ilkimsin. ilkler unutulmazmış. sonumda olacaksın. senden başkasını sevemem ben sevdiğim sevemem. sen de anla bunu artık. uzak durma bana. bak bugün doğumgünün sana en büyük hediyeyi vermek isterdim mesela gözlerimi ama gözlerimin yerine sözlerimi hediye ediyorum sana.. uzak durma artık bana. bugün doğumgünün bir yaş daha büyüdün yaa sen artık kocaman adam oldun.. ben ise bir çocuk.. ama artık eski çocukluğum yok öle değilmi sevdiğim.. ben de büyüyorum olgunlaşıyorum. hayat beni de olgunlaştırıyor sevdiğim.. beni sen senin sevgin olgunlaştırıyor.. ben kendime tek bir insanı örnek alıyorum o da sevdiğim, sensinn... senin ayakta durman gerek, çünkü beni de ayakta tutan sensin. biz diğer sevdalar gibi değiliz.. bakışamayız,konuşamayız, ama severiz özleriz aşktan ölsek kimseye söylemeyiz biz... sen var ya adam gibi adamsın sevdiğim. iyi ki benim sevgilim benim sevdiğimsin.. iyi doğdun , iyiki varsın, yeni yaşın kutlu olsun aŞKIMM.. ((seni seviyorum))

17 Aralık 2008 1-2 dakika 2 denemesi var.
Yorumlar (4)
  • 15 yıl önce

    iyi ki doğdun askımmm seni çookk seviyorummmm... ya denemede ordan oraya atlamışım ama duygularım hep aynı. seni seviyorum 😊😊

  • 15 yıl önce

    teşekkürler dilek ablaa 😊

  • 15 yıl önce

    bence bütün bu yazıdıgın satırları kagıda dokup ask'ına yollasaydın yada msj çekseydin..çok sıradan tat vermeyen alalede bir yazı

  • 15 yıl önce

    olabilir... bu benim fikrimdi.. hem yaşanmışlıkların arkasından konuşmaya gerek yok... TARİHE BAKIN LÜTfEENN...