Dolar Canlar yakan Ocaklar yıkan dolar!

-- Dolar dolar dolar boşalır ama kime boşalır nasıl boşalır acaba. Kimisi bakar yutkunur bademciği şişer kimiside doların korkusundan altına işer.
--- Günlerden bir gün dolar Dolar yeşil Kıyafetlerini giyerek kırmızı rujunu dudaklarına sürdükten sonra en seksi be abiye kıyafetlerini giyerek Şişli den başlayarak, Taksime doğru arzu endam ederek salına salına yürümeye başlar yolda yürürken gördüğü herkese, Fahişeliğin en ince ve en çekici iş velerini yapar vede en şuh gülücükler atarak elbisesinin yırtmacından o sütun gibi bacaklarını sergilemeyi-de ihmal etmeden, Göğüs dekolte-sinide oldukça cür'etkâr bir şekilde sergileyerek tahrik'kâr bir şekilde Taksime geldiğinde görenlerin gözleri fal-taşı gibi açılmıştı yanına yaklaşanı yakan ocaklar yıkan vede yıktığı ve sönen ocaklarda gülerek bakan dolar daha ateşli bir halde, Fransız Konsolosluğuna şöyle bir caka yaparak İstiklal caddesinde ağır adımlarla ve en seksi hareketlerini sergileyerek yürümeye devam etti ve Rus konsolosluğunun önünden zam paralara hafiften bir kur yaparak yoluna ateşli bir şekilde devam etti.
-- Yönünü Gala taya çeviren dolar Kara-köye doğru yürümeye devem eden dolar yüksek kaldırımda şöyle bir mola verdikten sonra tavan yapan ateşinin farkına varan herkese biraz cilve yaptıktan sonra perşembe pazarını geçerek, Galata köprüsünden de geçtikten sonra yeni Eminin önünden yol alırken Yeni Camiyi görmesiyle beraber hafiften bir utanma duygusuna kapılan ve utangaç bir şekilde Mısır çarşısını geçerek Tahta-kaleye geldiğinde, Ateşinin daha da yükseldiğini hisseden dolar tekrar Emin önünden geçerek Galata köprüsünü de geçtikten sonra, Top hane ve Beşiktaş sahilinde herkese davet kâr bir bakış atarak Bebek koyuna kadar ilerleyen dolar ateşinin tavan yapmasından dolayı kendisini Boğazın serin sularına vede Bebek koyuna bırakarak, Yok mu beni söndürecek bir Soğuk su diye Bebek koyunda vede Boğazın serin sularında çırıl çıplak herkese göz kırpıp el sallamaya devam etmektedir. Şayet doların ateşi sönmezse Boğazın suları Isınarak bir küresel Isınmanın verdiği tehlikeyle karşı karşıya kala biliriz. TAMAM..
25 Mayıs 2018.


-- Alıntı:--- Dolar bankalararası piyasada 4,92 ile yeni zirvesini gördü. Euro 5,76'yı aşarak rekorunu tazeledi. TAMAM..

25 Mayıs 2018 2-3 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar