Dua

Hani biri gelir gönlümüzün en değerli yerine yerleşir ya. Taht kurar ya en güzel yerine en sevdiklerimizi ezerek. Hani biz O'nu gördükten sonra bir başka bakarız herkese, her şeye. Uyuyamayız geceleri, bir sağa döneriz yatakta bir sola, aklımızı hep meşgul eder ya. Sebepsiz bir gülüş, bir huzur olur ya bazı zamanlar bize.


Hani her hareketimizi O görüyormuş gibi yaparız. Söylediğimiz sözler O'nun kulağına gidecekmiş gibi söyler, yazdığımız cümleleri O'na okutacakmış gibi yazarız ya. Hani bir iyilik yaptığımızda hem seviniriz hem övünürüz ya O'nun hayalinin karşısında.En büyük korkumuz olur O'nun güvenini kaybetmek.


Hani her yerdedir ya adı, ne söyleseler biz O anlarız ve her şey işte O,O gönlümüzün Sultanı içindir. Sanki biz O'nun için varızdır.


Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; taht da senin, yürek de.

Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; aklım sana erdikten sonrası farklı bakayım herkes eve her şeye.

Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; geceleri uyumayayım, doymayayım ibadetine, zikrine. Her anıma gülüş, huzur olsun sevgin.

Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; her hareketimi senin rızan için yapayım, her söylediğim söz ibadetim, her yazdığım cümle duam olsun. İyilik yaptığımda hem rızana hem kendime sevineyim. Korkayım her günaha yaklaştığımda varlığından ve korkayım her yaradılanı incitmeye yaradanı hatırlayıp.

Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; hayatımın her köşesinde Adın, her yaptığımda rızan olsun.

Rabbim sevgini öylesi koy işte yüreğime; gönlüm, Sultan'ının adını zikirsiz atmasın, şükürsüz tek bir lokmam olmasın. ÂMİN

15 Ocak 2012 1-2 dakika 1 denemesi var.
Yorumlar