Duydum ki Duyamamışsın

Hava serindi sanki? Deniz masmavi sularını varlık ile yokluk arasında medcezire tabi tutarken bu şehri dinliyorum. Martılar, aşıklar, aşklar ve bir tutam sen... Beynimi kalbimde yoğururken rüzgar ile perçinlenmiş saçların, içinde fesat barındıran mavi gözlerinle yakamozun ortasında bana bakıyorsun. Hatırlar mısın bilmem kayaları okşayan dalgaların ritminde söylüyordum sözümüzü ?seni seviyorum? martılar da bize eşlik ediyordu.

İlk serenadımı yosun kokusuyla perçinleniş ılık bir havada, mehtabın kalbimizi yıkamasıyla sunmuştum. Sen bana uzun uzun bakardın. O anki gözlerinin ışığını doruklara çıksam da yaşayamazdım. Sen benim için bir kağıt, sadece seni yazmaya teşebbüste tükenen bir kalem ve en estetik ifadeleri yakalatmak için beni yontan üstattın. Aşkınla yaktın, bakışınla ağlattın, ruhunla yazdırdın.

Şimdi ağaçları sorguluyorum.?Onu gördünüz mü?? cevap yok. göğe kaldırıyorum başımı bir çığlık oluyor sualim ?Nerdesin?.Bilmem nedendir her sabah kalkınca yankılanıyor nadide sesin. Tüm aşklaradır sitemim ?kiminlesin?...cevabını merak etmeden soruyorum.

Ne yapayım söyle. Sen yoksun ya felsefe çok. Kendimi kendimle avutuyorum bu yolla. Bu yol karanlık bu yol yolsuz, yolsuzluk bol, bolluk yok, yokluk var. Sen varsın, ama yoksun, yoksunum.

Duydum ki duymamışsın bu halimi,duyamadım ki duyabildiğini,duysaydın duyurduğumu belki gelirdin.Demek ki dinlemedin,en iyisinden duyamadın beni...

14.01.2009 Çarşamba

15 Ocak 2009 1-2 dakika 8 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (2)
  • 14 yıl önce

    sadelik diline nasıl yakışmış bilemezsin mücahit ; ilk kez ilk okuyuşta bir yazını yorumlayabiliyorum :))) şaka bir yana kelime oyunları ve düşünce derinlikleri yerli yerinde ama dilindeki sadelik çok hoşuma gitti benim. 👍

    Aşkınla yaktın, bakışınla ağlattın, ruhunla yazdırdın........👍👍çok güzelllllll

    tebrik ve sevgilerimle...

  • 7 yıl önce

    Günün yazısını ve genç yazarımızı kutlarızud83eudd20ud83eudd20