Ege'min Tuzlu Öpücüğü

Gözümden inen tuzlu ritm...


İstesende gitmiyorum. Karanlık deniz tercihimdir sevdiğim!


Yüzümü aydınlığa çevirsen; karanlık bu hava, tercihimdir.Çünkü sensizlik, güneşimi tutuyor ve önümü görmeme engel oluyor.


Bir çiçekle gittim ben!Dikenleri gövdesinden ayrılmış bir gülle vardım yanına. Geçmişimin üstüne kürek kürek ege kumu atarak sarıldım ona. Ayrılığın bize bir fayda vermeyeceğini söyledim. Şaşkınlık kurbanı tatlı sevdiğim benim. Gözyaşı dökseydi, Ege'mi kuruturdum.


Hayatım boyunca bir dilsiz numara çınlattı kulağımı. Sessizliğin hakimi olmaktı seninle hayalim.Toprağın kokusunu birlikte çekmek geçti hep içimden.İsimlerimizin sonsuzluğa taşınmasını istemekti tek suçum...


Keder yüklü yüreğim, hüzünle at kişnemelerine doğru ilerlemekte.''Hayır atların anıllarına nakşedilmiştir'' sözü son durağım olacaktır. Sonum gönül titretir. O yollarda sensiz yürüyorsam. Bil ki; son durağım, sonum olacaktır.


Geceler, yanılgılarıma mezar oldu.Gözyaşlarım uykularımda bile rahatsız ediyor beni.Kaderim acı vermeyen yollara soksaydı bendenizi, ege kurumayacaktı. Üşüdüğüm günlerde, tükendiğimin resmi çizildi gökyüzüne. Anılarımız hep seni sordu bana. Senin yokluğunda sadece bir duygu baloncuğu belirdi kafamın içinde.Limansız kalan sevgim, artık umutsuz dönüşüne.


Ege'm sana yazık ettim. Yüreğimdeki sevgiyi, umut dünyasına taşıyarak bir gülün resmini çizmek istedim ama sen haklıydın.Nehir olsam uçsuz bucaksız denizine affeder misin beni, Ege'm!




Alp Diyor ki: Gülümün sesini özlersem eğer,bir damla kanı salarım gözlerimin tuzlu ritmine!

22 Kasım 2008 1-2 dakika 13 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    VALLA deneme okuyan biri değilimdir ama alp bu gerçekten çok güzel olmuş