Ekonomi programı mı atışma programı mıI?

Bugün tv de zaping yaparken, TGRT de Ziya Osman Açıkel 'in(ismini programın sonunda isimler geçerken öğrendim, daha önceden kendisini tanımam) sunduğu, ekonomi kulisi programında, kel kafalı bir ekonomist , ülkemiz krize göre işsizlikte, diğer ülkelere göre iyi durumda, deyince!, işsizlikte son verilere göre Dünya ikincisi olduğumuzdan, ne iyiliği?, ne diyor bu adam?, işte yandaş bir kanalda iktidarı övmek için gerçekleri saptırma çabası diye düşünürken, birden ziya Beyefendi, ben biraz önce Ergenekon Savcısı, Sayın, Zekeriya Öz'ün hasta olduğu için Bursa'ya gittiğini söylemiştim. Bazı izleyiciler, oh! iyi oldu, gibisinden e-postalar göndermişler. Zekeriya Bey hasta filan değil, aslan gibi, Bursa'ya da anne, babasını görmeye gitti. Siz yurt dışından dönmeyen, Dalan'a bakın dedi.
Yanındaki kel kafalı doğru olmayan bilgiler veren ekonomist te, zafer edasıyla Açıkel adlı sunucunun elini hararetle sıkarken, benim şaşkın bakışlarım altında proğramı bitirdiler.
Bu yandaş medya iyice azıttı, doğru olmayan haberler, iftiralar yetmiyor.,(Bir de dindar olacak bunlar, islamın en büyük on günahı içinde iftira atmak ta yer alır.)Şimdi de ekrandan Milletle atışmaya başladılar.
Canlı yayının bir adabı vardır. Bu kabalığın ötesinde, terbiyesizliğe giren bir davranış bence, RTÜK'ü göreve çağırıyoruz.
Ziya Bey,yanıt vermeye çok meraklıysanız, e-posta gönderenlerin adresine, bir e-posta da siz gönderebilir siniz? Böyle ekrandan saygısızca diğer insanların gözünün içine bakarak olmaz.
Hem siz sıradan bir sunucusunuz, Zekeriya Öz'ün önce hasta olduğunu, sonra hasta olmadığını gezmeye gittiğini nereden biliyor sunuz? Bunun üzerinde uzun, uzun düşünmemiz gerekiyor. Arkadaşlar.
Ayrıca sizden, bir vatandaş olarak, Ergenekon Davasına gösterdiğiniz önemi, Dosyalarının sırra kadem bastığı söylenen, aylardır tercüme edilemeyen, Deniz Feneri Davasına da göstermenizi rica ediyoruz.
Ne dersiniz???????
Saygılarımızla.,

26 Nisan 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 15 yıl önce

    😙👍

    Deniz feneri davası , yargı denizinde boğuldu sevgili Nur... Belgecikler çıkardık şimdi duymadın mı can simidi olarak...

    Ne denir ???

    Saygılarımızla ... Oy verenlere ve yandaş medyaya...👎😤