Ellerimin Arasından Kayan Sevdiğim

Bir çırpıda kaybettiğim, seni başkalarına bıraktığım,sadece rüyalarımı paylaşabildiğim sevdiğimsin artık.Her güne yeni umutla başlasam da sana dokunamamak, yüzünü görememek, sesini duyamamak,sıcaklığını hissedememek kadar içimi yakan, acıtan bir şey yok.Sensizlik ağır gelse de 14 hafta 100 gündür; bu ayrılık bir ömür boyu sürse de kimsenin erişemeceği kadar yüreğimin derinindesin.
Seni anlatmaya çalışsam da sözcükler yetmez.O kadar hoşsun ki ela gözlerinle bakışın, siyahın sana yakıştığı duruşların,dudaklarının dayanılmaz ateşi, alnının üstüne düşen siyah saç kıvrımın, gülümseyişin her şeyin sevdiğim..Şiirlerimde seni anlatmak yetersiz kalır.Seni her halinle seviyorum nerede olursan ol!! seni yaşayarak sevmeye devam edecek olan bir yüreğin olduğunu sakın unutma.Hayatta her şeyi paylaşmak muhteşem olurdu sen de haklısın kendine göre olanları açıklayamasan da, içindekileri dökemesen de sevdiğim..
O ela gözlerin hep gülsün mutluluk saçsın herkese, sakın ağlama bebek yüzlüm!!sakın üzülme emzom...
Eğer gelirsen bir gün açarsan kapımı seni yaşayarak sevmeye devam eden kadını göreceksin sevdiğim yiyemediğimiz balığımızı, içemediğimiz rakımızı geçen zamanın acısını çıkartmak için sevdiğim SENİ ÇOK SEVİYORUM...................

28 Kasım 2008 1-2 dakika 2 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 14 yıl önce

    Usta bir kalem, profosionel dizeler ve işte eser ...

    Kalemin daim olsun sevgiler, saygılar.

  • 13 yıl önce

    denize bırakılan şişe içerisindeki mektuplar gibi bir kadının özlemini almış sözcüklerin dalgaları