Elveda Sevğilim İstemesemde

Gidişin değil canımı yakan bu vefasızlığın bana koyan ayrılık olur yaşamın her anında elbet insanın her istediği olmaz ama olmasını en çok istediğim şey senin benimle olmandı.

Üzülüyorum anılar geliyor aklıma yaşadığım bu şehir seninle hayat buldu, seninle güzelleşti yaşadığım o sokaklar, gülmek seninle anlam kazandı Seni o kadar Çok seviyordum ki gözlerine bakmaya kıyamıyordum bir an cesaretimi topluyorum bir saniye bakıyorum işte işte hayatımın anlamı bu bakışlar diyorum sana tapıyordum. O kadar çok seviyorum ki bakmaya kıyamıyorum korkuyorum bir çocuğun şekerini yemesi gibisin bitmenden korkuyorum ama bu tatdan vazgeçemiyorum. Kulağıma güzel 1 melodi geliyor biliyorum bu sesi bu ses çok mutlu eder beni Bu ses senin gülüşlerinin sesi sanki dünyaları bana verdiler ölümsüzlük katıyor bu gülüşler beni günaha itiyor sanki hiç ölmeyeceğim diyorum. Her şey o kadar güzel ki inanmak yalan ğeliyor olamaz böyle bir mutluluk diyorum senin yanındayken. Seni hep el üstünde tutuyorum dostların çok değer veriyorsun yanlış yapıyorsun diyorlar. Onlara kızıyorum
Ben sevdiğime sevdiğimin değerini veriyorum o bunu hak ediyor diyorum.
İnsan sevdiğini şımartmayacak ise kimi şımartacak ki ?
Çocuklarımızın ismini koyar iken evlilik ümit eder iken bir gün bir fırtına kopuyor ellerin ellerimden kopuyor uzaklaşıyorsun karanlıkta gönül kıyımdan yanan limanım seni istiyor ama elden ne ğelir son sözüm bu diyorsun üstelik ortada bir neden yok yıllarca sana yaptığım köleliği deli divane aşkımı görmüyorsun. Bana yalan aşk efsanelerinden bahsediyorsun Farkında olmadan bir efsaneye son veriyorsun Niye kendi aşk efsaneni yaşamıyorsun. Bir an bir boşluktayım kendim dışında kimse yok bu karanlıkta umut ediyorum ellerimi tutmanı senin ellerin değil hiçbir cisim yok bu zamansız gidişin faturasını kesecek bir mazeret yok. Kalbime kızıyorum ??niye bu kadar çok sevdin?? cevap geliyor ??Ben doğru olanı yaptım?? yıllarca mutlu olduk hiç yere keder oldum alevlerde yandım şimdi soruyorum bana bu mutluluğu kredi olarak mı verdin ? Şimdi karşılığını dayanılmaz acılarla yokluğunla ödetiyorsun. Hani beni Çok severdin hani üzmezdin.

Bir gün seni üzermiyim diye kendimden şüphe eder iken, Senin anlam veremediğim ğidişin koyuyor bana aklımda soru işaretleri yalanmıydı aşkından ağlamaların yalanmıydı sevgi sözlerin o güzel gözlerin.
Sende Beni Bırakıp Giderisen Bundan Sonra Tek Kendimi Severim
Evlada Sevgilim

16 Ağustos 2008 2-3 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (4)
Yorumlar (1)
  • 11 yıl önce

    bayanlar bencil yaratıklardır ve oldukça entrikacı.sevip sevmedikleri,kalmak mı gitmek istediklerini kestirmek oldukça zor.çok sevilirlerse ansızın yok olup gidenler olur.velhasıl kadınları anlamak zordur.