Emek Bayramı/ Emekçinin-mi

--- İş, Emek ve Emekçi Bayramı Tüm Emekçilere Kutlu Olsun
--- Sayın Emekçi arkadaşım,Öncelikle Emek Bayramın Kutlu Olsun.Yıllardır Emekçinin Hakkını arayan birisi olarak, Bir mayısın Emek ve Emekçi açısından Önemi Büyüktür, Yalınız, Bayramlar ve dayanışma günleri Özeliğini kaybetmeden aslına uygun olarak kutlanırsa önemi ve vermek istediği mesajlar daha de net anlaşılır sanırım. Amacının ve gayesinin dışında yapılan kutlamalar ise sevgi yerine tepkiyi çeker, Bir bayram Bir siyası gurubun ve bir örgütün Kendisinin reklamını yaptığı bir toplantı yeri oluyorsa bu bayramlıktan çıkıp,Porupuanta yerine döner ki buda, Emek adına ve Emekçi adına hiç bir şey kazandırmaz.

--- Emek adına Yapılan Toplantıların amacı, Emeğin ve Emekçinin sorunlarını dile getirmektir, Halk ve Emekçi adına Halka Zarar vermek yada bir başka emekçinin ekmek teknesine zarar-vermek , Emek ve Emekçi Adına Üzücü Bir Gelişme ve Olaydır Kabullenilemez.


---- Kavga ve kargaşa ortamında Hiç Bir şekilde İşçinin, Emekçinin Sorunları dile gelmez ve getirilemez, zaten ortalığı karıştırmak isteyen kişi yada kişiler pusuya yatmış sırtlan sürüsü gibi beklemekte, Her kargaşa ortamı bunların işini kolaylaştırır.

--- Bu Bir mayısta Ben Şunun Olmasını İsterim, İşçi Temsilcisi Olan Sendikalar, Siz değerli Emek sınıfının Kaybedilen haklarının kazanımı doğrultusunda tüm işçi ve emekçilere bilgi vermesini isterim, Kaybedilen ve Gasp edilen Hakların ( Onurlu ) Basın aracılıyla Duyurulmasını isterim Yoksa kavgayı her zaman, Yapıyoruz bir faydasını-da bulamıyoruz. Hayat zaten kavga, Mücadele demek deyilmi,Sayın İşçi kardeşim.

---- Senin Sendikalaşma ve Örgütlenme Hakkın elinden alınıyor,Çıkan Kargaşa ve Kavga Ortamında bunu nasıl anlatacaksın, Kime dinleteceksin, Anlatsan bile senin Haklı davanı yapılan kavgalar ve çıkarılan kargaşa içerisinde kimden destek bula bilirsin. Bu Terör örgütü yandaşları sanki birilerinin fedaisi gibi davranıp esasen senin haklı davanı savunmana engel oluyorlar.

---- Bir düşünün Sokaktaki İnsan İşçiler haklı demesi gerekirken senin Bayramını ve dayanışma gününü karartan gurup çıkıp halka zarar veriyor diyor-ki ben bunu siyasi iktidara karşı yaptım diyor aklınca ama en büyük zararı sana veriyor. Halk destegi senin yanından çekilip gidiyor ve deniyor-ki Bunlar hak arama mücadelesi değildir bunlar, Hak arama adı altında Halka ve Millete zarar vermek için yapılmış düzenlemelerdir diyorlar, İşte sen Yalnız kaldın, Senin hakkını aradığını söyleyenler senin Kaybolan hakların hakkında hiç bir şey söylemeden ve anlatmadan toplanılan yerden dağılıp gidiliyor.

-- İşin Özü Şudur , Emekçi Dostum, Sen Sendikaya Şunu diye biliyorsan, Benin Hakkımı Savunun ve Benim Sorunlarımı Dile getirin Diye Biliyorsan davana sahip çıkmış olursun, yoksa seni kullananların idealleri ve istekleri doğrultusunda meydanları doldurup dağılan bir insan topluluğu orak kalırsın. Karar senin.

-- Ben bu İktidarı sev-mi-yo-rum, ANAP - la başlayan emek gasbı hız kesmeden devam ediyor, Senin Bunları geri alman için senin bilgilenmen lazım gelir sen bunları bilmezsen seni temsil edenler de kuru gürültülerle seni oyalarsa bu, Siyasi İktidarın gayesine hizmet etmiş olursunuz. Senin Bayramın Bayram Olmaktan çıkar acı ve keder dolu bir gün olur. Sana alanları ve meydanları kapatan seninle bir sürtüşme ve kuru inat halinde halkının birlik beraberlik ve dayanışma gününü karartmak isteyen siyasi iktidarlar ve siyasi otoriteler senin haklarını senin kullananlarla beraber yok ediyorlar. Buna Dikkat edin Emekçi arkadaş.
-- Tekrar Bir Mayıs İşçi Bayramı Ve Emek ve emekçi bayramı Kutlu Olsun.


01 Mayıs 2014

01 Mayıs 2014 3-4 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar