Esaret

esaret sınırları aşmak;o sınırları içinde yakmak kadardır




umut hayatın ta kendisidir.asla bir aynaya ihtiyacı yoktur




Ruh bedenin tek hakimi değil.
savaş her dönem içimde,savaş ruhumun ta derinliklerinde.kaç kişi görebilmiş ki ?hikaye o kadar uzun ki,oysa hayat anlatılamayacak kadar kısaymış.kısa bir ruh analizi,içimde uzun bir iç savaş misali .



eroin

Metropol sokaklarında kendini kaybeden bedenim, aksağanımı yağan yağmurların sürüklendiği diz boyu göller.Sanat eseri gibi bir gökyüzünden dökülen yalvarışlar.Klasik bir güzellikten kaçan gün,yaşam çizgimin sonunda.Benim takıldığım yerler belli,sosyal hayatım belli,takıldığım kelimeler belli.Yani bir çocuğu,bir sosyal serzenişi,bir angel'ı ,bir kelebeği ne hale getirdiler...Şimdi sen düşün sen !



ecstasy

Klasik düşüncelerim ardına saklanan yarı baygın,yarı bayat sözlerim, şimdi şeytanı taşlar gibi. Hangi şiirin, hangi şarkının ardına saklanırsan saklan. Hangi metin, hangi yazıyı yazarsan yaz, elbet biri bulur, biri okur seni. Elbet biri söyler biri sever seni... Elbet diyorum ! Şeytanın karnı acıkana kadar,ebedi bir şiir istiyorum senden!



jamaica

Köy sokaklarında kaybolan uçurtmam, gök kuşağına takılı kaldı Üstüne Yağan yağmurları renk renk boyalarla boyadı. Topraktan yükselen her gölgenin avuçlarında biriken umutlarım ! Büyüyün büyüyün... Şimdi içimde Kocaman bir yangın var. Küçük küçük umutları tükettiğim ve yaktığım anlar . Küllerini savurduğum gökyüzünde, rüzgarın diline dokunan şiirler gibi. İçimde yıkanan ruhum, şeytanla körebe oynamakta, uçsuz bucaksız meralarda meleyen, büyüyen soylu hayallerim. Köylü bir şapkanın, yırtık bir günden doğan güneşi gibi. Ufkunu kızıl yabana boyayan bir abide gibi. İnkar bir gidiş,imkansız bir yol önünde.


bonzai

Şehrin, sessiz ara sokaklarında üşüyen ,korkak yüzlere değen rüzgar. Bir teneke içinde yanan ateşin, sıcaklığını duyan gözler.Kimsesiz yabancı bedenlerin yürüdüğü kaldırımlar kapkaranlık.Köşe başında, saatler önce bir kemancının çaldığı kemane den kalan melodilerin çığlığını duyan, ölü ruhlar ..! Kimsiniz sorusunun sorulmadığı ıssız mezar başlarında uyuyan bedenler.



isimsiz

Uyan ! Hangi sebebin ardına saklanırsan saklan;hangi hayallerin sana yabancı olursa olsun;sen hepsinden büyüksün ! Hangi sorun sana çelme atıyorsa atsın,hangi arkadaş seni kandırmışsa kandırsın;şimdi dur ! Geride bıraktığın kocaman bir sevgi yumağı,kocaman bir dünya var.En büyük çaresizlik dumanı içine çekmek değil;en büyük çare, seni esir eden her şeye tek tek veda etmek kadar...


lütfen !


(BAĞIMLILIK BİR KADER DEĞİLDİR, TEDAVİ EDİLEBİLEN BİR HASTALIKTIR.)

27 Kasım 2016 2-3 dakika 51 denemesi var.
Yorumlar