Geleceğe Hatırlatma ve Nasihat

-- Sevgili gelecek tahminim sen geldiğin zaman bu tür oluşumlarla karşılaşacaksın onun için ufak bir hatırlatma yapmak istedim umarım dikkate alırsın geldiğin zaman!

-- Bak Arkadaş; Zaman git gide insanlar tarafından yozlaşarak vede hoyratlaşarak acımasız bir gurup ya da topluluk eliyle bozuluyor sen be bu bozulmaya oyuncak olup ta yardımcı olmayasın sakın ha.
-- Sen Önce İnsan olacaksın vede insan olduğunu herkese fark eriteceksin bunu nasaıl yaparım demeyeceksin vede insana yakışır bir biçimde yaşayacaksın insanlarla vede tüm canlılarla beraber yaşamayı seveceksin vede yaşayacaksın.

--- İnsanlara yaratan tarafından bir görev verildiğini sakın unutma vede bu duygu senin zaten kalbinde vede damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Şunu unutma gerçek insan, Dürüst mert, küçüklerine karşı sevecen vede bu ülkenin inşasında emeği geçen vede bu ülkeyi mamur eden yaşlılara karşı de saygılı olur bundan taviz vermez vede vermemelidir.

--- Sen İnsansın, edepsizlikle işin olmaz, yalanla dolanla hırsızlıkla vede çalanlarla hiç işin olmaz, Sen Türksün vede Müslüman Türk genci sin senin geçmişin şanlı dır bu şanlı maziyi kirletmek isteyenlere fırsat vermeyeceksin. Sen Önce İnsansın.
Seni bu yoldan çevirmek isteyenler çıkacaktır yolunun üstüne ama sen 7 gün 24 saat uyanık olacaksın vede sana ve ülkene yapılan oyunu bozacaksın bu güç senin damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

--- Dürüst ve mert olarak ayakta kalmaya vede yaşamaya devam ete bundan dolayı yalınız da kalsan sen kaybetmezsin kaybedenler yalancılar vede hırsızlardır. Senin işin insan gibi insan olamak vede Mertçe hayatını yaşamak ve mücadeleni sürdürmektir.

-- Bak Ülkenin Üç tarafı su ile çevril fakat dört bir yanı ise ateş çemberdir, ihanette sınır tanımayanlar ülkeni yakmak vede yıkmak için el-ele vermiş durumdadırlar.
Küresel sömürücü güçler vede hem dışarıdan hemde içeride senden gibi gözüken bu küresel güçlere köpeklik yapanlara sakın ha fırsat verme. Onların tek gıdaları kandır, Ölen insanlar yetim kalan çocuklar ve ağlayan anaların, eşlerin yıkılan yuvaların altında kalanların kanlarıyla beslenir bunlar sana dost gibi görülebilirler senin acıları nada gözyaşı dökerler ama sakın bunların sahta göz yaşlarına inanma.

--- Sahte sözlere vede sahte gülüşlere kanma sakın ha bu sahte sırıtanlara inanma. Savaş ve barış sıtaratejilerini iyi bil ki, sana zarar verecek olanlar bu bilğinden dolayı yılıp korksunlar.

--- Başkalarına kötülük yapma yapılana da mani ol sakın-ha ülkene vede mazluma ,kadına çocuklara savunmasız insanlara sakın ha kötülük yapma yapanlara da göz yumma bu delikanlılığın vede insanlığın ve dahi dürüstlüğün olmazsa olmazıdır yani İnsan olmanın temel kuralıdır.

--- Kimin nerede nasıl bir kötülük yapacaklarını öğrenmeye çalış vede asla ama asla gaflete düşme su uyur hainler uymaz. Dürüstlükten vede mertlikten taviz verme vatan hainleri senin her zaafını öğrenmek isteler sakın ha zaafların var ise onları hiç kimseye beli etmeden onlardan yani zaaflarından kurtul ki sana zarar vermesinler. Ülkene vede vatanına zarar verenleri bertaraf etmek için her türlü mücadeleyi vereceksin savaş artık öyle alenen yapılmıyor stratejik olarak ta yapılıyor bu teknikleri iyi bilmelisin.

--- Muhakeme ve yargılamayı hiç ihmal etmeyeceksin, Sana seni anlatanlar yani övenlere gülüp geçeceksin fakat afifede almayacaksın seni övenler senin dikkatini çekmek için yaparlar sakın ha senin yanlışların herkesin doğrularından doğru diyenlerle fazla beraber olmayasın yoksa seni yerler.Senin etrafındakilerinin maskelerini göreceksin vede görmelisin zamanı geldiğinde bu maskeyle yanında gezenlerin maskelerini düşürmelisin geç kalırsan onlar seni düşürürler.

--- Dedikoduları fazla dikkate almayacaksın fakat yokta saymayacaksın, unutma ki her dedi kodu bir şeylerin öncüsüdür. Kısacası zalimin koluna kelepçe takacaksın mazlumun gönlüne gül bahçesine girercesine gireceksin.

-- Unutma İnsanlar seni yolundan çevirmek için sen,mi kurtaracaksın derler. Sen,mi düzelteceksin bunca yanlışı ve yapılanları derler sakın onlara kanma onlar küresel sömürünün vede küresel oyuncuların tellalları dırlar seni bu yoldan alı koyup çevirmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışacaklardır ama unutma, Sen insansın senin, Muhtaç olduğun güç damarlarındaki Asil kanda mevcuttur.

--- İnsanlık insanları vede Hakkı ve Halkı mutlu etmektir, İnsanlık vede dürüstlük mertlik kötülükleri yok edecek kadar insanı meşgul eder vede değerli bir uğraştır

-- Son olarak Sen Asil Türksün vede sen, Asil bir İnsansın, Herkes insan gibi gözükür ama insan olamaz insanlık vede Türk olmak Asalet işidir vede asalet ister Asiller ne şımarır nede hainlik yapmaz bunu unutma sakın.
03 Temmuz 2105

03 Temmuz 2015 4-5 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar