Gerilim 4

Yine Barışa eş olan anne (özdek-Filiz) Barış’a abla olamaz. Özdeğin (Filiz’in) Barış’a olan analık bağıntısı hiç yoktur. Yine Filiz (anne) Barış’a hala olarak beliremez. Anne olarak girişemez. Bağ ve bağıntı yapamaz.

Oysaki barışa yok olan ablalık bağıntısı Eylem ile açık seçik orta yerde durmaktadır, yok olmamıştır. Kısaca bir bağıntıya göre “yok olan, çekinik kalan, bastırılan” durum, “aynı anda başka bağıntılar için HEP VARDIR”. Ya da “bir tek bağıntı için diğer bağıntılar aynı anda HEP YOKTURLAR”.

Kısaca aynı anda, aynı durumla (özdek); anne, eş, teyze ve abla olarak bir girişme bağıntısı olmakla vardır ve hiç yok olmaz. Teyze olmuşsa; abla, anne eş olma bağıntısı engeldir, yoktur. Ama ÖZDEK bu dört bağıntının dördüyle de hep aynı anda vardır.

Söz gelimi; özdek (Filiz) orta yerde som durumu ile durup dururken; yanına Eylem gelse Filiz (özdek) Eylem ile abla bağıntılı bir yansıma ve yansıtma içine girer. Diğer hiçbir özellik beliremez orta yerde yokturlar.

Eylem (özdeğin (Filiz’in yanındayken yanına Evrim gelsin. Özdek (Filiz) bu kes de Eylem ile teyze olma bağıntısını yansıyacaktır. Şu anda Filiz (özdek) aynı anda iki özelliği birden yansımaktadır.

Eylem ve Evrim, Filiz’in yanında iken Özgür ve Barış ta Filiz’in yanına geldiğinde “ilk karede sadece abla bağıntısı ile yansıyıp diğer bağıntıları yok olan Filiz” şimdi aynı anda dört bağıntının dördü ile de var olacaktır. Yani aslında Filiz zaten hiç yok değildir. Ya da hiç var değildir.

Şunu da belirtmeden geçmeyeyim. Özdeğin (Filiz’in) beliriş bağıntı özelliklerinin her biri diğer yandan bir enerji boşalma ve dolma yoludur. Özdek bu enerji boşalma yollarıyla enerji düzenli yapılar haline gelen bir boşalma iken, yine diğer yandan ters varoluş şarjıyla stres yüklenmesiyle farklı boyutta farklı durumda bir gerilim yüklenmesidir.

Özdek; bir olgu, bir olay için sadece bir veya birkaç bağıntıyla vardır. Diğer bağıntılar için de her bir özellikleri aynı anda görünmez durumla vardır.

Özdek (anne) Barış’a eş olup ta Barış’a abla olamadığı anda, annede Barış’a karşı abla olmama “direnci” oluşmakla Barış’tan anneye “gerilim-stres) yüklenir.

Özgür’e göre tanımlı olmakla anne denen özdeğe, Barış abla dememek için kendisini kaptır. Kapanma da bir karşı koyuş direncidir. Yani annede var olan ablalık bağıntısı da Barışın üzerine bir stres, bir gerilim yükler.

Kısaca anne (özdek) barışa teyze, abla ve anne olamama direnciyle hep gerilir gerilim (stres) yüklenir. Hem de Karşı taraf Barış’a stres atar gerilim yüklemek ister.

Aynı şekilde Barış’ta anneye (özdeğe) abla, anne, teyze diyememekle yok olan bu bağıntıyla bir stres yüklenecek. Barış’ın enerji düzenleşimi olan akış yolları tıkanmakla Barış gerilim ya da stres yüklenecektir.

Filiz’in Barış’la eş bağıntılı olması yanında Filiz de yok olan anne, abla ve teyze olma bağıntıları nedenle Barış hep gerilimli olup anneye gerilim atarken annede barışa stres yükleyecektir.

Yok, olan diğer bağıntılar nedenle her ikisinde de birbirine karşı hep GERİLİM oluşacaktır. Aralarında bir DİRENÇ oluşacaktır.

Annedeki gerilim var olan polar bağ enerjisinden kaynaklıdır. Barış’a doğru akış yaptıramamanın engellenmesi nedenle biriken, akamayan bir enerji olmakla anne GERİLİMDİR.

Barış’taki gerilim de eşinden alamadığı anneye, teyzeye, ablaya duyulan ihtiyacın boşluğundan kaynaklıdır. Barış ta abla edinmeğe bağ yapacak bağ enerjisi vardır.

Ama eşinde barışa abla olucu bir karşılık olmadığı için Barış’ın ablalık isteği Barış ta oyuk (boşluk) hareketine dönüşür. Barış bu nedenle OYUK hareketi olan bir GERİLİMLE yüklüdür. Nesnel dünyaya ve kuantum dünyasına ancak bu tür kavrayışlar üzerinde gidebilirsiniz.

04 Mart 2019 3-4 dakika 1084 denemesi var.
Yorumlar