Gitmeyen Mektup-3

Selam..

Yine ben geldim gülüm. Çok oldu yazmayalı. Önce söylemeliyim ki bana bıraktığın çiçeğe bakamadım kurudu, bende attım. Sonrada pişman oldum, Senden son hatıradır diye saksıyı aldım baş ucuma koydum. Her gün birkaç damla su döküyorum, niye yapıyorum bende bilmiyorum ama her gün suluyorum gülüm..

Umudu olan yaşayamaz galiba ya, bende umudumu senden bana son hatıra kalan, bir avuç toprak ve saksıda yaşatıyorum. Ve her gün suluyorum, bazen onunla konuşuyorum, biliyormusun dinliyor beni. Toprağa seni anlatıyorum, saçlarını, gözlerini, yüzünü. biliyorum biliyorum diyor ve gülümsüyor sanki bana.

Sen gideli çok oldu ve seni çok özledim, hani gün olurdu çıkar dolaşırdık ya kırlarda, hani koşardık rüzgarlarla, sen leyla olurdun ben mecnun, ben yollara düşerdim, hep sana kavuşurdum ya sonunda. Ne güzel oyunlar oynardık be gülüm...

Uğursuz bir gecenin yine mahşerinde, zifiri karanlığındayım. Gökyüzü sele kesmiş, gözlerim inadına yarışta. Seni gözyaşlarımdan damla damla akıtmak, bitirmek istiyorum. Beceremiyorum, olmuyor. Ne yaparsam yapayım ne yerin doluyor nede sevdan gidiyor. Viraneyim, buza kesmişim, hissetmiyorum, damla damla eriyorum, bitiyorum.

Son olmayacak bu yazdıklarım sana, ve biliyorum ki hiçbir zamanda ulaşmayacak, işte bunun acısında milyon kere kahroluyorum, kendi alevi ile eriyen mum gibi damla damla dökülüyorum, bitiyorum vesselam ölüyorum....... ölüyorum..... ölüyorum Be Gülüm.

Gözyaşımı katıyorum her bir mektubuma, imkansızlıklarımı katıyorum, dünümde sen varsın, bugünümde sen, ben seninle olmayacağım yarınımdaki düşlerimi, hayallerimi, sevinçlerimi katıyorum.

Ve yine son veriyorum satırlarıma. Sana her zamanki gibi mutluluklar diliyorum, Bilmem hangi zamanın hangi yerindesin ama kalbimdeki tüm sevgimi, avuçlarımdaki tüm mutluluğu, benliğimi, kanımı, canımı sunuyorum. Bulutlara yüreğimi yükledim sana gönderiyorum, sevmeyi acı çekmek sanmışım, olmayacak birisine olmayacak şeyleri yazmayı seviyorum. Görüşmek üzere gülüm, seni hasretle öpüyorum...
Seni kendim kadar seviyorum..... 20/04/09 00:30

17 Ekim 2009 1-2 dakika 5 denemesi var.
Yorumlar