Halk Teröristleri İstemiyor

Açılım, açılım dediler, hiçbir şey açıklamaya gerek bile duymadan, birileri düğmelerine bastı ve tetöristleri düğün, bayram sınırdan sorgu sualsiz içeri alıp, pişmanlık yasasından faydalandırıp, serbest bırakıverdiler.
Adamlar, pişmanlık yasasından faydalanmak istemiyoruz, biz pişman olduğumuz için veya Türk Devleti bize bu hakkı verdiği için değil, terörist başı çağırdığı için geldik deyip, burunlarından kıl aldırmadan, üzerlerinde terörist üniformaları, ellerinde bez parçalarını sallaya sallaya, halka nisbet yapar gibi zafer işareti yapan parmaklarını gözümüze sokarak geldiler.Ne olacak bakalım belki iyi olur diyerek olumlu yaklaşımla bekleyen batılı, doğulu, sağduyulu halkı delirtip, çileden çıkardılar. Hele, hele dağda ölen çoğu profesyonel anlamda eğitim görmüş teröristlerin vatanlarını korumak amacıyla devletin emriyle askere gidip şehit olan halkın masum evlatlarıyla bir tutulması, şehit yakınları ve halkı çılgına çevirdi. İnsanlar çocuklarının boşuna mı? öldüğünü sorgular, gaziler protesto gösterilerinde madalyalarını bu işleri yapanların suratlarına fırlatır oldular.
Tepkiler çığ gibi büyüyerek, dün 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında doruğa çıktı.
İnsanlar genç yaşlı, sokaklara dökülüp, Atalarına ve Cumhuriyetlerine sahip çıktılar.
Bütün bunlara sebep olanlarsa sanki hiçbir şey olmamışcasına tören ve resepsiyonlarda boy gösterdiler.
Ayrıca başta, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ve Sayın Başbakan baş yardımcısı Bülent Arınç Efendi herşeye rağmen bu gelişler sürecek diyorlar.
Yani bu süreç halka rağmen devam edecek demek oluyor bu.
Halk teröristleri kesinlikle istemiyor. Bu böyle biline.
Terörist başlarının da Norveç'e gönderileceği söyleniyordu. Norveç ise kesinlikle terörist kabul etmeyeceklerini açıkladı. doğrusu da bu değil mi?
Aklı başında hangi ülke teröristleri kabul eder?
Devam edin, devam edin, sizi oralara taşıyın halkın isteklerine rağmen bu tutumunuzu sürdürürseniz,. karşılığını oy sandığında alacağınız kesindir.

30 Ekim 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar (1)