Hayırlı Cumalar

Bugün Cuma benimde içimden Allah'ım ülkemizi devletimizi hükümetimizi sıkıştıranı kahru perişan et diye dua etmek geliyor ama Allahtan çok korkuyorum, dua boğazımda düğümleniyor. Bu şekilde utanmadan elimden geleni yapmadan, gayri ciddi ona nasıl el açarım ki.

Oysaki devlet, hükümet ne yaparsa yapsın bu emperyalist ülkelerin mallarını evime, parasını cebime sokmasam kahru perişan edecek gücüm var. Ben böyle yaptıkça yerli milli yerine yabancı ürünler tercih ettikçe tabiki devletimi hükümetimi sıkıştıracak. Olmaz, çarpılırım valla hem dua edeceğim dua bitincede Allah'a şikayet ettiklerimle sarmaş dolaş gezeceğim.

Samimi olmadan utanmadan Allah'tan korkmadan dua ve beddua etmede yalnızda değilim dindarı, milliyetçisi, Atatürkçüsü kısacası halkın büyük çoğunluğu sözde yerli milli ama uygulamada benim gibi gayri milli. Amerikayı protesto edenlerin, hacca gidenleri uğurlayanların, Anıtkabiri ziyaret edenlerin üstünde başında ne varsa toplayıp bir masaya koysanız geldiği arabadan cebindeki paraya makyaj malzemesinden telefonuna gözlüğünden kiloduna yüzde doksanı Allaha şikayet ettiğimiz ülkelerin malıdır benim gibi hepsi yardım yataklık edenlerdir.

Birde devletle milletle vatanla bayrakla sorunu olan yüzde sekizlik pusuda bekleyen hainlerimiz var bunlar geçmişte vardı bugünde var gelecektede olacak bunları biliyoruz. Bunlar elektrik parası ödemeyen, kaçakçılıktan fuhuştan, uyuşturucudan, rant ve talandan geçinen, okul yakan, öğretmen öldüren, binlerce şehidimizin ocağını söndürenlere yardım yataklık eden hainler deyip nokta koyacağım ama eksik olacak bunlardan kaçak sigara, içki, uyusturucu alan pazarladığı kadınlarla birlikte olan, rant ve talanına menfaati için destek olan sözde milliyetçi, Atatürkçü, dindarlar.

Mübarek cuma günü çarpılmayayım içimden geleni söyleyeyim sosyal medyada bu yüzde sekiz hainimizin yüzde on olmasından dolayı birbirimizin siyasi fikrine kişiliğine acımasızca hakaretler gırla gidiyor tüm paylaşımlarda o arkadaşlarımın fikirleri değil, paylaşımlardaki hakaretlerin muhatabı diyebileceğim hiçbir arkadaşım yok. Bu paylaşımların hepsi uluslararası ustalıkla hazırlanıp servis edilen paylaşımlar amacı birbirimizi dışlayarak sekiz nasıl on olduysa aynı şekilde servis ettikleri paylaşımlarla kırdırmaya devam edip yüzde onu, yüzde kırk yapmak. Bir dakika düşünüyorum yıllarca çalıştığım elektrik santralında bir tek sabotaj olmadı demekki sağcı solcu olsada hain biri yok zaten olsaydı elinde yan keskiyle gezen bir hain o santrali bir dakika çalıştırtmazdı.

Devletler, hükümetler açıktan meydan okuyamaz uluslararası anlaşma, sözleşme, hukuk derler. Bir yerde bu uluslararası dedikleri herşey gel kardeşim halkımı kandırabilirsen kandır ben karışmam imzalarıdır. Bu imzaları devletler halkına güvendiği için atar. Emperyalist ülkeler halktaki milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini unutturarak birbirine kırdırarak amacına ulaşır. Bu tuzağa düşmeyelim artık uyanalım.

Bugün geldiğimiz noktada hükümet halka ve özellikle kendine oy veren yarıdan fazla çoğunluğa güvenerek ey ey diye birkaç kez bu ülkelere rest çekti. Fakat oy verende vermeyende bu restin arkasını doldurmadı. Bu boşluğu gören bu ülkeler hergün bir adım daha ileri gitmeye devam ediyor. Devlet ve hükümet Türk lirasına geçin dedi halk inadına dolar dedi. Bugün oy verende vermeyende hergün biraz daha memleketin ne kadar kuşatıldığına değil dolarının ne kadar arttığına bakıyor.

Dünyada silah alan, silah satan teröristi olan, teröristi olmayan ülkelere bir bakın. Silah alanlar müslüman, silah satanlar müslüman olmayanlar. Teröristi olan müslüman, teröristi olmayan müslüman olmayan ülkeler. Müslüman ülkeler birbirini yok etmek için silahlanırken müslüman olmayan ülkeler silahlanmıyor satmak için sürekli yenilerini üretip eskisini müslüman ülkelere satıyor. Siz hiç ingilterenin hollandaya, almanyanın fransaya norveçin izlandaya silah sattığını duydunuzmu. Silah ticareti yerine müslümanların kara para ticaretini aklayan müslüman olmayan tek ülke isviçrenin ordusu bile yok. Dünyada silah tüccarları daha çok silah satmak için sattığı silahların karından bir kısmıyla terörü finanse eder. Silah satmak isteyen silah satmak istediği ülkenin teröristini beslemezse silah satamaz. Teröristin cebine bir koyar saldırttığı ülkeden yüz alır.

İki üç milyonluk yahudi devletiyle neden hiçbir müslüman ülkesi fiilen dalaşamıyor çünkü elinde caydırıcı nükleer silahları var. Bizimde çok çalışıp caydırıcı bir ülke olmak için elimizde canımızı yakanı pişman edecek caydırıcı silahlara ulaşmamız gerekiyor. Hepimiz biliyoruz teröristimizi yaratanı, yaşatanı besleyeni, büyüteni deşifre olunca ülkesinde ağırlayanı, binlerce şehidimizin canını alan ülkenin kim olduğunu fakat birşey yapamıyoruz daha fazla kızıp zarar vermesin diye susuyoruz. Hiçbir vatandaşının ölümüne sebep olmadığımız ülke bir papaz vatandaşına hapis değil ev hapsi cezası verildi diye bizi cezalandırıyor Biz binlerce şehidimizin bir numaralı sorumlusu ülkeye hiçbir şey yapamıyoruz.

Kısaca artık üreteninde, tüketeninde, çalışanında dindarında milliyetçininde Atatürkçününde samimi olması gerekiyor, çok çalışmamız gerekiyor, adalet gerekiyor, liyakat gerekiyor, ahlak gerekiyor, devlete vatana bayrağa sahip çıkmak gerekiyor, asil soyumuza dönmek gerekiyor, vergi kaçırmamak gerekiyor, gerektiğinde canını vermek gerekiyor, aynı siyasi görüşten olmadığımız vatandaşlık görevini yapan kişileri hain diye yaftalamamak gerekiyor, peygamberimizin dediği gibi soyundan değil yolundan giden müslümanlardan olmak gerekiyor. Elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra Allah'a el açıp dua etmek gerekiyor.
Hayırlı Cumalar ....

03 Ağustos 2018 5-6 dakika 25 denemesi var.
Yorumlar