Haykırış

Küçücükdüm sana aşık oldugumda duygu,sevgi,aşk ne oldugunu bilmiyordum bile senle ögrendim hani bir çocuk önce oturmayı sonra emeklemeyi ögrenmeye çalışırya ben işde öyle başladım senle sonra bu büyüdü büyüdü kocaman oldu tıpkı beni yılların büyütüp olgunlaştırgıdı gibi yaşayarak görerek dinleyerek ayakda kalmayı ögrendim her defa beni yanlız bırakdıgında ben hep tek başına kalmayı ögrendim ama seni unutmayı ögrenemedin ögrenemicemde. Bende o kadar derin yaşantılar bırakdın ki asla unutamıcam ama şunu bil hayatta asla kendinden fazla kimseye deger vermemeyi ögrettin bana beni o kadar üzdük ki yüregim senin ama mantıgım senin degil artık ben hergün aglarken sen gülüp eglenmeyi becerdin ama seni seviyorum derken hep yalan söyledin sadece beni kullandın ve becerdin ama bitti artık çünkü bende hiç bişe kalmadı aldın elimden herşeyimi tıpkı küçük bir bebegin elinden oyuncagını aldıgın gibi benimde herşeyimi aldın.

Sevmek yalan aşk yalan saadece acı çektiriyor insana başka bir şey degil. acı çekmek istemiyorsanız uzak durun aşkdan sevgiden.çok sevdim güvendim herşeyim oldu ama beni yarı yolda bırakdı sevdigim bakmayın dilim elim uzak durun diyor ama yüregim cayır cayır yanıyor.neden bu kadar zor neden, ben sensiz nasıl yaşıcam bilmiyorum sensizlige nasıl alışıcam bana kim canım diyicem beni kim arayıp nerdesin nasılsın yemegini yedin mi ilaçlarını aldın mı diyicek kim diyicek bunu bana kim?
yüregim yanıyor koca 6 seneyi nasıl unuturum sen beni unutmayı başarırsan saygı duyarım ama ben seni unutamam yüregim yanar. sen benim ilk göz agrımsın ilk dokundugumsun ilk canım dedigimsin sen benim ilk yarimsin ilkimsin ama buna ragmen bir gün seni unutucam ve sana inat ayakda nasıl kalınır bunu sana göstericem ben benim hayallerimi bitirdin dünyamı bitirdim ben mutlu olamadım.tek duam sana sende öyle bir sevki yüregin yansın ama karşılık bulama tek dua bu...

16 Ekim 2009 1-2 dakika 2 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar