Helal Bileti

Senden sonrası oldu kalbimin yıllardan sonra ilk defa. Senin yerini kimseye vermeyeceğim sözüyle çıktığım bu yalnızlık yolunda kalbimden ufak bir parça daha koparılmasına izin verdim. Yıldırım Gürses kusura bakmasın bir kez daha güller ağladı. Senden sonra izin verdim kalbimin acı cemiyetine; kürsüye geçip, itiraf etti bir şeyler. Var ile yok arası bir yalnızlıkta sesteş çaresizliğim de seni andı. Gitmek istemiyor kalbim seni sevmenin bizi seçmeyen kaderli çığlıklarından. Yalnız da olsa gitmek istemiyor.

Affet beni sevgilim, anladım; bu kalp senden başkasına türkü söyleyen o yaramaz kız olmayacak bir daha. Sen başka kalplerde başka insanların duası olsan da. Sana ait kalbimi alamadığım ve başımı koyduğum yastıkta “bir yastıkta kocatsın” dualarının asılmadığı günlerin incinmiş nazındayım. Ben o günleri de kendim gibi hep ağlattım.

Yeter ki sensiz olmasın aşk. Telefonumun klavyesi gözyaşı döküyor; gözlerimdeki damlalar O harfine, L harfine, çaresiz seni yazan bütün harflere damladı. Aldattım seni. Bir başka olmazın acısını değdirdim. Sen olmazsın diye yalnızlığımı başka bir olmaza teslim ettim. Bağışla beni.

Hakkının helal biletini alıp sana geliyorum hiç gitmemecesine; hakkını helal et sevgilim.

Sen başka mutluluklara gülümsesen de ben her geçen gün artan sensiz ayrılıklarıma sen ilave edeceğim. Bağışla beni; aşkın en incesini senin sensizliğinde tattım. Bırakamam, sensizlik nasip ve bahtımın anlaşılır kısmet düzeniyse ben ona emanetim. O ile L harfinden oluşan “Ol” dileğine uzattım kederimi…


25 Haziran 2020 1-2 dakika 464 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (1)