Herşey Sende Başlar Senle Biter Unutma!

-- İktidardan ve Muhaliflerden Hesap Sor.
--Ülkede üretim durmuş durdurulmuş halk vahşi bir tüketici haline getirilmiş ve bu vahşi tüketicilik ise küresel üreticilerin ,işene yaramıştır. Senin ülkende senden demokratik teamüller içerisinde senden oy alanlar ve senin ülkeni senden habersiz bu küresel güçlere satanlar seni bir tür köle eleştirmişlerdir bunun adın ada liberalizm, diyerek küresel ağalar ile iş birliğine giderek senin kazanımlarını değerinin altında satarak seni ücretli köle yapmışlardır bundan kurtulmak ve buna dur demek senin elindedir seni azınlık gibi gösterenler aslında senden korkuyorlar senin sayısal olarak üstün olduğunu biliyorlar sen azınlık değilsin sen çoğunluk sun bunu unutma. Her şey sende başlar sende biter.

-- Hepinizin bildiği gibi zulüm insanlık dışı bir uygulamadır, Bu gidişe dur demek de senin elindedir, artık ülkene ve sana yapılanlara sen ses çıkarmaz isen sen bunu kabullenir isen şayet bu haksızlık ve hukuksuzluk devam edecektir.

-- Mutlaka hak ve Adaletin yerini bulması gerekir. Herkese ve vatana yapılan bu yanlışlara ve acımazsızca yok edilen değerlerin tekrar asıllarına dönmesi lazımdır. Türklüğün ayaklar altına alındığı, Soygun düzenin hüküm sürdüğü, Kadınların acımasızca öldürüldüğü kadını bir cinsel obje olarak görenlerin, Dinle ve Allah la senin aldatanların ve kasalarını dolduranların adaletsizliklerine dur demenin zamanı artık gelmiştir. Bu soygun ve köleleştirmelerin ve küresel güçlere ve küresel ağalara senin olanı senden izin almadan verenlere artık senin dur demen lazımdır. Kazanımlardaki gelir adaletsizliği ve paylaşımdaki eşitsizlik seni, geçine bilmen için köleleştiren bu siyasi otoriteye ve iktidar ağalarına dur demen lazımdır. Memleketi, Mezhep ve Irk ekseninde bölmek isteyenlere ancak sen dur diye bilirsin. Haksızlığın zirveye ulaştığı, Soyguncunun ve Zenginin ve Devlet destekli hırsızlığın zirveye ulaştığı, adaletsizliğin rekor kırdığı bu yanlış gidişe ancak sen dur diye bilirsin Bunu Unutma Sakın!

--- Hırsızların, çalanların, Soyanların meydanlarda söylenen yalanların ardı arkası kesilmez olmuştur seni, Üç kuruş On paraya Muhtaç edenler kendileri Saraylarda senin Paranla akıl almaz bir ihtişamla hayat sürer iken seni ise senin parandan keserek yine sana sadaka diye vede adına yardım dedikleri sadakalara mahkum edenlere ve bu kişilere dur demek artık senin elindedir, Zalimlerin ve Hırsızların soyanların, Rağbet görüp, Mazlumların ve Halkın ise yerlerde süründüğü ve vatanın bütün değerlerinin yok edilip ayaklar altına alınmasından sen rahatsız oluyorsan, İşte sana, fırsat demokratik çerçevede bu köle düzenini sana dikte edenlerden vede etmek isteyenlerden hesabını sorup dur diye bilirsin artık her şey senin elinde haberin olsun.

--- Ahlaksızlığın ve ahlaksızların bu gidişi alışkanlık haline getirdikleri vede mazlum ve masum insanları hor ve hakir gördükleri bir devir de yaşıyoruz vede zihnimizi meşgul ediyor sanki. Bir kurtarıcı bekleyenler, bekleşenler, bu kurtuluş gücü sadece sendedir bunu sen sakın unutma.

--- İşte böyle bir dönemde bu tür olumsuzluklara dur diyecek güç sadece sendedir her şey sende başlar her şey sende biter, Haksızlıklara dur diyecek ve adaletsiliği adalete teslim edecek güç sendedir 2015 Haziran seçimlerinde bu gidişe sen dur diye bilirsin. 7 Haziran 2105 te bu kör lamba sönmesi ve Hakkın ve adaletin yerini senin destekler-inle tekrar hak ettiği yere gelmesi lazımdır. Her şey senle başlar unutma!

--- İştahları çekince senin hakkını büyük bir iştahla yiyenler, vicdanlarında en ufak bir rahatsızlık duymayanlar, artık senden korkmalılar çünkü sen bunlara dur diye bilme hakkına sahipsin. Haksızlığı, ahlaksızlığı, eza, cefa ve hırsızlığı ve işkenceyi hoş görüp meslek edinenlere, bu seçimle beraber dur demek artık senin elindedir buna sen dur diye bilirsin vede korkma sana kimsede kızamaz vede hesap ta soramaz bunu unutma.

---- Bencillik, menfaatperestlik, dünya metasına iltifat etmek, hırsızlık ve çalmak ruhlarına işlemiş olanlar ve sen aç iken onlar tok olabilmişlerdir. Allah'la Kuranla ve senin Milli ve Manevi değerlerinle gırgır geçenlere hesap sormak artık senin elinde bunu unutma her şey sende başlar vede sende biter bu güç sadece sendedir unutma!

-- Üretim durmuştur, durdurulmuş vede vatan toprakları satılarak kalkınacaklarını sananlar artık denizin bitip karanın da göründüğünü görmüşlerdir, senin askerini sana bölücü olarak gösterenler senin ordunu yok edip seni, Küresel güçlere peşkeş çekmek isteyenlerin sana oynadıkları oyunu bozmak senin elinde. Hasılı her şey Senle Başlar Senle Biter. Senin alım gücünü yok edip dolar milyonerleri oluşturanlar seni köleleştirmek istemektedirler bunları ancak sen durdurursun. Her Şey sende başlar sende biter Unutma!
--- Haziran Seçimleri Senin Dönüm Noktan dır vatandaş ya yok olacaksın yada yeter artık dur diyerek Vatanına ve Cumhuriyete sahip çıkıp yeniden var olduğunu bu karanlık beyinlere ve karanlık-sevenlere sen seni hatırlatacak sın. Unutma! Her Şey Sende Başlar ve de Sende Biter. Karar Senin vatandaş

10 Nisan 2015

10 Nisan 2015 4-5 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar