Hoşçakal

Seninle yaşanacak tüm baharlara veda ediyorum sevgili!..Baharım olmanı isterken, tüm hazanlarıma..Yollar gibi, ben de geçtikçe yüreklerden, yalnızlığı seçiyorum sevgili..Seni sensizlikte bulmayı en çok da..

Yeniden dirilmek için, ölmeyi seçiyorum..Kendimi sende öldürmeyi, kısır döngülere tercih ederek hem de..Ezeli olanla yürümeyi, varlık bilerek..Aşk bilerek..

Severken ölmenin, kaçarken ölmekten daha anlamlı olduğunu bilerek gidiyorum sevgili!..Kalmayı ve hep kaçan olmayı sana bırakarak gidiyorum..Sen beklerken, dipsizliğinde, ben aşmayı seçiyorum tüm engellerimi..Engelsiz yürümeyi en çok da severken bile..

Sevdiği için terkedilmeyen insanların iklimlerine gidiyorum şimdi..Renk, ırk kadar, kalp ayrımı da yapılmayan ülkelere..Kendime yaptığım yolculuğun adını "Sen" koydum şimdilerde..Sana yapılan tüm yolculuklar kendime bir dönüştü aslında..

Yarım kalmış bir seferde, söylenmemiş sözlerimi bırakıyorum sana..Yutkunmanın ve susmanın erdem sayıldığı çıkmazlarda, sevgimi haykırıyorum hala..sırf sana..Anlaşılmayı, anlayışsızlara bırakarak, anlamsızlaşmayı seçiyorum terkedildiğim yüreklerde..

Gönderdiğin kitapları saklıyorum hala..Ama onları okuyacak değerli insanların ellerinde..İNSANI OKUMAYA ADADIĞIMDAN BERİDİR KENDİMİ, KİTAPLAR DİLSİZ DURUYOR KARŞIMDA..
Eserleri yazan insanlar incitecekler diye ruhumu, sessizliği seçiyorum yar!..Kendi söylediğini, kendisi uygulayamayan insanlardan korumak için kendimi, küskünlüğü seçiyorum..

Ateş serin ve selamette değil belki şimdilerde.. ama ben yangınları seviyorum yar!..Her şeyden mutlu olurken, anlaşılmak ve anlamak bu kadar kolayken ben zoru seçiyorum..Herkesin kaçtığı şeyle,"aşkla yüzleşmeyi" sana tercih ederek gidiyorum bu şehirden..Kalıcı olanı buluncaya kadar, seni sana terkediyorum..Acı-yan-larımı alarak yanıma ben gidiyorum..

Sen hiç görmedin
Su vermeye benzedik
Plastik çiçeklere
Hiç görmedin

Sen hiç görmedin
Dans ettik durmadan
Kırık camlar üstünde

Sen öyle sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuçlarımda ben
Unutuyorum

Hoşçakal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum

Sen hiç görmedin
Baştan böyle yazılmış
Yok kimsesi kimsenin
Hiç kimsenin

Sen hiç görmedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti bitti bitti kelimelerim.

Sen öyle sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuçlarımda
Ben unutuyorum

Hoşçakal
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum

şarkı sözü: Emre Aydın

26 Kasım 2010 2-3 dakika 243 denemesi var.
Yorumlar