Hoşçakal Şiirkolik

Nasıl oluyorda insan kaybedebiliyor. düşüncelerini, duyguları,umutlarını, hedeflerini, hayellerini kısacası herşeyini insan nasıl bir anda unutabilir ki. hayat oyun gibi nerde ne zaman oyununu biteceğini ya da kaybedeceğini bilemezsin. hayat önümüze her zaman gül sermiyor, her zaman güzellikler dökmüyor. bazen sisli olabiliyor yaşam. şuan benim dumanlı olduğu gibi. ama şu var eğer tebessüm etmeye çalışırsan kazanan sen oluyorsun. ya bu oyunu kazanmam lazım ya kazanmam lazım demekte yeterli oluyor. şuan düşüncelerimi, umutlarımı herşeyimi yitirmiş durumdayım. istediğim kişiler yanımda yok ve ben tek başıma kalkmak zorundayım bu sefer. zamana bırakıyorum yaralarımı onlar iyileştirsin bu sefer yaralarımın tek ilacı zaman. sevgiye inanmıyorum artık çünkü bir süre sonra oda bitiyor oda iyileştremiyor seni hatta daha fazla acı veriyor. bu sefer tek kendime güveniyorum ve inanıyorum.
elime kalemi uzun süredir almıyorum. artık kalemede inancım kalmadı herşeyi 2 katı ödediğime göre artık ödemem gereken birşeyde yoktur herhalde. kaybettiğim yetmez mi dünyaya? bundan sonra kaybedecek sadece canım var onuda istyorsa yaşam veririm bende kurtulurum hem.
bazen çıkıp yüksek bir yere bağırmak istiyorum avazımın çıktığı kadar bağırmak. onca yaşadıklarıma rağmen gülümsedim yinede yıprandım. ben ne yapacağımı bilmez tarzdayım. yazmak gelmiyor içimden,konuşmak gelmiyor, yemek-içmek hiçbirşey gelmiyor. susmak geliyor içimden derin bir sessizliğe bürünüp sessizce çekip gitmek.kimsenin çözemeyeceği bir sessizliğe bürünmek. şimdi susuyorum elime kalemi almak uzun sürecek galiba kendi içimde çatışıyorum çünkü. bir kaç ay sonra geri geleceğim ben istemezdim bu şekilde ayrılmak ama kendimi kötü hissediyorum. kendi içimde bir çatışmayı dindireyim, tekrar geleceğim çünkü şiirkoliksiz ben yaşayamam. burada herkes
çok sevdim. nebile ablam , safiye ablamın yeri bende çok ayrı. haticenin. m. yaşar abinn hepsinin yeri farklı. daha doğrusu tüm sitenin değeri ayrı. beyaz melek geri gelecek ama aylar alacak insanın her zaman istediği olmuyor. düşüncelerimi, umutlarmı, kalemimi, hayallerimi tekrar kazanıp geleceğim. hepinizi seviyorum şiirkolik beni sakın unutmayın. mavi boncuklar, beyaz melekler, beyaz buketler iyilikler hep sizinle olsun. dualarınız benimle olsunki bir an önce geri dönebileyim.
beyaz melek cemile özyurt

08 Temmuz 2009 2-3 dakika 76 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (5)
  • 15 yıl önce

    Sakın ... sakın .... sakın kalemini elinden bırakma sevgili Cemile . Hiç de ara verme yazmaya .... içinden ne geliyorsa yaz , kızgınlığını yaz ... öfkeni yaz ... beddualarını yaz .... ama nolur yaz canım . İlle de yaz .

    Çünkü seni iyileştirecek sihir ve yaralarını kapatacak merhem yalnızca yazmakta bulunuyor , inan bana canım . Tecrübelerime dayanarak ve gerçekten inanarak söylüyorum bunu .

    Bir zamanlar canım ölmeyi bekler olmuştu ve çok gençtim ... ölünce kurtulacağım acılarımdan diye düşünüyordum . Çırpındıkça batıyordum zira . Hiç bir ışık da görünmüyordu ufukta . Çaresizdim açıkçası ...

  • 15 yıl önce

    Sonra hızla kilo vermeye başladım ... artık yemek yiyemiyordum , istesem de .... tam 49 kiloya düştüm ... yutkunamıyordum ... midem şiddetle ağrıyordu ve ağlama krizlerine giriyordum sık sık ... ölüyordum işte .

    Neden mi ??? Çünkü ölüm bana tek kurtuluş diye düşünüyordum ya , vücudumdaki savunma mekanizmam da benim bu isteğimi yerine getiriyordu . Beynimin gücünü işte o zaman anladım . Korkunçtu ... ben kendi kendimi istemeden de olsa öldürüyordum . Hemen kendime beyaz bir defter aldım ... tüm öfkelerimi o sayfalara delice yazmaya başladım . Kendime kuvvetli bir b vitamini kürü uygulamaya giriştim . Sinirlerim güçlenmeliydi . Çok zayıf düşmüştüm ve direncim de azalmıştı . Bir ay sonra , her şey normale döndü . Öyle güçlenmiştim ki , hayatımdaki tüm pürüzleri bir bir ayıkladım ... ağır bedeller ödeyerek hem de . Güçlüysen her şeyi göze alabiliyorsun . Çözümsüz hiç bir şey yok , yeter ki sen dirençli ol .

    Sevgilerim sana güzel kızım . Lütfen yazmaya devam et !!!!

  • 15 yıl önce

    Bence hiç gitme cannnn

    -Şiirden asla kopma... -Bizim olduğuna inandığım yegane şey kalem.. -Kalemini sahpaya bırakma.. -Yaz anılarını/hayallerini/rüyalarını/acılarını yaz ne istersen onu yaz ama yaz.....

  • Bu kadar güzel yazan bir ablam yazmaya devam etsin bence...

    [b] ama şu var eğer tebessüm etmeye çalışırsan kazanan sen oluyorsun[/b]

    Dediğinizi uygalayın ablacığım.İdtediğiniz gibide çığlık atın iyi olur😊😊

    Kendinize iyii bakın...

  • 15 yıl önce

    Görüşmek üzere arkadaşım,Allah a emanet ol..