Hüzündür Göbek Adım

Ağlamak istiyorum. Hemde hıçkıra hıçkıra, bağıra bağıra, yüreğimdeki hüznü kusarcasına. Gözlerimde tek bir damla yaş kalmayasıya kadar ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum. Dünyanın tebessümü unutmuş tüm insanlarına, vefasızlarına, ikiyüzlülerine, duygu tüccarlarına, umut avcılarına, yürek cellatlarına. Ve ağlamak istiyorum evet, yüreklerde kurumuş çorak toprakları sularcasına.

Sırtlayın acınız omuzlarıma, derdinizi, kederinizi, keşkelerinizi, verin taşırım ben hepinizin hüznünü, takati kalmayasıya kadar küçük bedenimin. Hayat kısa, yarına garantimiz var mı ki ? O halde kırın zincirlerinizi, sevdiklerinize tekrar tekrar onları sevdiğinizi söyleyin. Zincirlere vurduğunuz o güzel tebessümlerinizi de özgürlüğüne kavuşturun artık. Bırakın tüm kederleri bana, siz yeter ki gülün doyasıya, gözyaşlarımı sadakam sayar da, ağlarım ben tüm ağlanacaklara.

21.10.2012 / Pazar / 01.16

21 Ekim 2012 30-60sn 17 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 11 yıl önce

    ne güzel, ne güzel temenniler, insanların mutluluğu için kendi mutluluğundan vazgeçebilmek, ama mutluluk herkesin hakkı, tabiki sizinde... çok güzel bir yazı da keşke daha uzun tutsanız ne güzel olurmuş, yine de tebrikler... başarılar...

  • 11 yıl önce

    Bi anlık çağlayan hislerle yazdığım için kısa ve öz yazmayı tercih ettim. Aslında uzunca da yazabilrdim haklısınız. 🙂