İç Hatlardan Dış hatlara

Birbirimizin gözlerinde gezindik dün gece, iç hatlardan dış hatlara geçtik anlayacağın. Bedenlerden önce ruhlarımız oynaştı bakışların denizinde, her kulaçta abes fikirler kaçtı kulaklara. Senin kolunda bir başkası vardı, benim kolumda bir başkası 'Keşke daha önce tanışsaydık' gibi geliyordu bakışların.

Kliması radyosu olan bir fayton gibi abes kaçıyorduk kulaklara, oysa dilinin dilime sarılmasının bir anlamı olmalıydı. Elimi sıkarken değil de alelade verebilmeliydin numaranı bana, göçmen bir sevişme olmamalıydı bu bakış.

Ehliyetsiz sürdük bütün gece aşkı, üstelik de alkollü geçtik direksiyonun başına. Ya yastığıma çarpıp durduk ya da odamın bariyer duvarlarına. 'Seni düşledim' mesajı doğruluyordu yalnız uyumadığımı, aynı düşe vizemiz vardı dün akşam ama bir düşten öteye gitmemeli bu aldatış.

Ağzıma ne gelirse çamaşır ipine asıyorum bu sabah, kuruması gerek dilinin dilimde ıslattığı sözlerin. Günaydın demeden önce temizlenmeli sözlerim, yoksa numaranı yazdığın peçete bile temizleyemez olacakları. Bu yüzden başlamadan bitmeli bu yolculuk, turistik gezisi olmamalı aşkın!

Akşamdan kalma anıları, kabaran terlemiş duyguları yıka. Düşünde yattığın değil yanında yattığın kişiye sarıl çünkü alkol ve ihtirastan başka bir şey değildi bakıştığın. Kendimize saygımız yok belli, bari bırakalım da bizi sevenlere saygımız kalsın...

..............................................................................................

Gözlerinde bir yabancı vardı bütün gece ama sadece bana yabancıydı anlaşılan. Bir kürk ne kadar kunduzun değil de satın alanınsa, işte sende o kadar benimdin bütün gece.

Ben titriyorsun diye üstünü örterken, sen benim koynumda başka düşlerde titriyordun. Her titreme üşüme değildi ya sevişirken, işte bu titremende üşüme değildi o yüzden. Aldatıldım mı bilemem ama eminim ki ihanetin kapısını dün gece çaldın.

Günaydın deyişin bile bir başka bu sabah, konuşurken bile tereddüt kokuyor sözlerin. Bir başkasının ayakkabısını giymiş gibi kıvrılmış dilin, ucu biraz sıkıyor sözlerinin. Ayakkabıyı ayakkabı yapan ilk sahibinin gezdiği yerlerdir, ruhumda gezdiğin sözleri bulamıyorum bu günaydında.

En asitli aşklardan birisiydi bizimkisi ama şişenin ağzı açık kalmış anlaşılan. Önsöz ile sonsözü birleştiren köprücük kemiği oldu yaptıkların. İşten geldiğinde beni değil bu notu bulacaksın, bir kadın hissetmez sandın... Yanıldın!

04 Nisan 2010 2-3 dakika 24 denemesi var.
Yorumlar