İdama Karşıyım

Ülkemizde kadına şiddet, kadın cinayetleri artarak devam etmekte. Kadın cinayetlerinin artmasıyla birlikte toplumda idamın geri getirilmesini talep edenler, tecavüzcülerin hadım edilmelerini isteyenler çoğalmakta. Ben bu tür canilerin hemen idam edilmesinden yana değilim. Çünkü idam bu canilerinin kurtuluşudur. Asarsın bir iki dakika sonra canı çıkar kurtulur. Bu yüreği yanan insanları rahatlamaz hem de bu caniler için caydırıcı olmaz.
Öyleyse ne yapmak lazım?



Onlar pis emellerini nasıl gerçekleştiriyorlar ona bakmak lazım.
Caniler kurbanlarını önce ıssız bir yer götürüp zorla tecavüz ediyor, sonra bıçaklıyor, sonun da da paçayı kurtarırım umuduyla yakıyor.
Bu hunharca işlenen cinayete karşılığı nasıl verilmeli?
Onların uyguladıklarının tam tersini yaparak.
Bunun tersi nasıl olmalı?



Caniler için şehrin tam ortasına önce şeffaf bir oda hazırlanmalı, içine lağım fareleri, yılanları doldurmalı, kenarlarına da şişeleri dizmeli. Bunların çığlıklarının duyulması için önce şişelere oturtulmalı ki çığlıklarını bütün dünya duysun. Yılanlar, fareler olmalı ki onu yavaş yavaş yesinler ki birden ölmesinler. Bu işlemler Televizyonlardan naklen verilerek yapılmalı herkese ibret olmalı.
Bunların hemen ölmelerini değil, yavaş yavaş acı çekerek ölmeleri için Hemen İDAM KARŞIYIM

16.02.2015/ANKARA

16 Şubat 2015 1-2 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (2)
  • 9 yıl önce

    Düşünüp düşünüp hak vermemek kabil değil size Fevzi bey. Hemen öldürdünüz mü bir yerde onlara kurtuluş oluyor dünyada tabi ahirette ki cezaları unutmamalı insanlar bir de. Manidardı...👍

  • 7 yıl önce

    Abi sen ne yaptın. İdamda orta yolu bulamadın mı? İşte din de böyle bir şey, binersin ilk durakta, inersin son durakta. Arası ortası yok bunun. Öldür öldür. kes kes. kurda kuşa ver. Parçala sonuç ölüm. islamda işkence yok. Ne kadar ağrısız sancısız öldürürsen öldür. Caydırıcı olacaksa da öldürme. Tedavi olabilirse tedavi etttir. Onu da insanlık alemine kazandır. kazandıramıyorsan ıslah et. Ama öldürme. Çünkü bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir. Ölen bir daha gelmiyor. Ama tedavi olursa yaşayabilir. Hayatta kalıp insan olabilir.

    İnsanın dirisi aklına, ölüsü toprağa emanettir.