İlahi Şoklar Yatkınlığı

Geceleri müziğe sarıp, kafasından yudumlanan melodileri gitara çökerten garip adam ,geri sayımlarıyla baş edemediği boşluktan kuyulara anlamsız çığlıklar ışıldarken, kampüs kafelerinde cinsellikten konuşan şen şakrak gençliğin güneş gözlükleri masada göze batacak şekilde konuşmaları ,zamanı değersiz kılıyordu.
Algıların farklılaşması sürecinde gece yürüyüşüne çıkanlar şanslı sayılabilirdi, çünkü on adımda bayıltıcı sokak müzikleri yeni ufuklara götürecekti, keşif duygusunu tetikleyen bu müzikler geceyi tanımadığımız insanların kafasının içinde geçirmemizi vurgulamak içindi adeta.Şimdiyi yaşamak için en uygun zamanlarda rahatsız edilirdik o yüzden, şarkılara küfür edip sinirimizi çıkarırdık belki,bazıları doğrudan yatırımlara girişirdi ucuz tezgah altlarında.
Belli bir süre kavga gürültüden uzak durmak diplomatik zaferler kazandırabilirdi, gururlanan insanlar kahvehanelerdeki çaylarını neşeli bir şekilde yudumlar, sokak müzisyenlerine karşı daha hassas davranırlardı bu zaman zarfı içinde.
İş bitirici hamleler sonlara saklanırdı , gökyüzünden alışık olmadığımız biçimleri kabullenmek kolay değildi,gözleri dolanlara yeni bakışlar fırlatıp teskin etmek işe yaramaz olurdu bu durumda. Adaleti kısasa kısas algılamak karşımıza çıkardı ,iyinin kötüyle karşılaştığı noktalarda yine o şarkılar çınlardı kulaklarımızda.

26 Mart 2013 1-2 dakika 89 denemesi var.
Yorumlar