İş Göremez Raporu

Yusuf Yerkel Başbakanın özel müşaviri ..
Soma'da bir genci yerlerde ölesiye tekmeledi.
Tekme atmaktan o kadar çok yoruldu ki,
doktoru ona 'kesin dinlenmesi gerektiği' gerekçesiyle '7 gün iş göremez ' raporu verdi.
Müşavir'in bu yorgunluğu öyle 7 günle falan giderilmez aslında.
Şöyle en azından 6 ay iş göremez raporu vermeliydi özel doktoru ona (!)
Yazık, Yusuf Yerkel' de bir insan nihayetinde, bu kadar tekme attıktan sonra uzun süre dinlenmek onun da hakkı olmalı değil mi ?

Bakalım görelim, Başbakana bir genci tokatlamaktan yorgun düştü diye kaç günlük iş göremez raporu verecek özle doktoru (!)

Her gün, aralıksız durup dinlenmeden sokaklarda, meydanlarda yaşlı- hasta, genç- çocuk demeden sopa atan vefakâr polislerimiz ne zaman iş göremez raporu alacaklar !

Bu millet seçim sandığında öyle bir iş göremez raporu verecek ki bunlara, bir daha da bu ülkede iş göremez, ortalarda görünemez olacaklar.
Halkın verdiği iş göremez raporu öyle özel doktor raporu falan gibi çürük/ çakma rapor da olmaz, taşa geçer vallahi taşa ...

20 Mayıs 2014 30-60sn 231 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 10 yıl önce

    Güç ben de artık diye He Man kılıcını havaya kaldırır o kılıç ışıklarını saça saça kötülükleri yok ederdi. Halk güç ben de artık der mi bu lafı ne zaman der ben gerçekten umutsuz variyim ? Oğlum , baba bizim kalkınma sürecimiz ne zaman başladı diye bir soru sordu? Bu soruyu yıllardır düşünüp dururdum aslında. Kalkınma sürecimiz! Sanayi de olmadı. Tarımda da İnsan Haklarında da olmadı. Yavrum bizim kalkınma sürecimiz doğduğumuzda ezilmekle başladı dedim ben de. Yarın bir gün ya da çok kısa bir zaman içinde Arabistan Modeli Kalkınma Sürecimiz de moda olursa şaşma sakın. Biliyorsunuz Arabistan da atlı polisler kralın özel askerleri vardır. Ve bu özel askerlerin özel timlerin özel polislerin avuçlarında sımsıkı tuttukları bayağı uzun kırbaçları vardır. İşte bu model gelecek bundan sonra. Böylelikle atılan tekmeler savrulan yumruklar tokatlar olmayacak. Yeni dönem başlayacak. KIRBAÇ ÇAĞI! Doktora gitmeyecekler. İş göremez raporu almayacaklar. Halka kalkan eller kırılmayacak incinmeyecek acımayacak. Ya durum bu işte. Kalkınma süreci...