İstanbul.

---- İstanbul' anlat demiştin ya bana İşte İstanbul'dan, bir Kesit güzelim.
---İstanbul Şiir İstanbul Masal, İstanbul Aşk İstanbul sevda İstanbul sevgi İstanbul bazen acı bazen neşe, Bazen keder bazen hüzün, İstanbul bazen Şehvet bazen Erotizm, İstanbul Edep ve haya, İstanbul açlık ve tokluk, İstanbul Bolluk ve yokluk, İstanbul acının kederin neşenin isyanın hüznün duyunun vede duygusallığın yaşandığı ve harman olduğu yerdir İstanbul.

--- İstanbul Eyüp'te ve Sultan Ahmet'e Maneviyat, Fatihte ve Süleyman-iyede huzur, Samatya,Küçük Ayasofya Cankurtaran ve Ahır kapıda cümbüş, İstanbul Bay oğlunda, Taksimde İstiklalde Direniş, İstanbul Tarla başında Gece alemi, Kara köyde yüksek kaldırımda şehvet,İstanbul Beşiktaş'ta,Etilerde, Leventte,Cihangirde Başka alem. Elma dağda ve Ulusta Bebekte Avrupa, Tahta kalede, Perşembe pazarında ticaret, Emin Önünde Martılarla paylaşılan Balık ekmek, İstanbul Sevgi İstanbul Aşk İstanbul Emek be güzelim ancak emeğin kıymetini de emekçiler anlar.

--- İstanbul Zeytin Burnunda Tataristan, Türk İstan, İstanbul Sariyerde Kara deniz. Küçük Çekmecede ve Esenyurtta Güney doğu, İstanbul Şirin evlerde Kırıkkale, Ankara Yozgat Çorum Sivas ve İç Anadolu, İstanbul Tek Kelime Kendi Başına bir dünya be güzüelim Kirletilen vede günden güne yok edilen hoyratça bitirilen bir servet ve bir dünya İstanbul.

--- Dedim ya İstanbul Açlığın ve sefaletin Acının ve neşenin elemin kederin zenginliğin ve fakirliğin varlığın ve yokluğun koyun koyuna iç içe bir birine aldırış etmeden aynı yatakta yatıpta bir birini görmeyenlerin yada görmek istemeyenlerin buluştuğu yeridir İstanbul.

---- İstanbul Kendi başına bir dünyadır İstanbul Kimine göre özlem bir başkasına uykuda görülen bir rüyadır. İstanbul Hülyadır Çölde Serap, İstanbul birisine sadece soğan ekmek olur iken, insan eti yiyenler için ise kebaptır İstanbul İstanbul'u sevip İstanbul'a aşık olup-ta gelenlerin fakat aradığı aşkı bulamayanların ama o sihirli aleme kapılıp ta geri dönemeyenlerin yurdudur İstanbul. Balata bir Rum Meyhanesidir İstanbul Taş plaklardan dinlenen içli bir meyhane şarkısıdır, Geceleri Söylenen içli ve yanık bir bozlaktır, Sabaha karşı Manevi dünya ve neyzenin neyidir İstanbul

--- İstanbul Bazen göz yaşı Bazen yanaklarda bir damla, İstanbul bazen bazen bir gamze, İstanbul bir gülüş, bazende bir diriliş İstanbul, Yok oluşla beraber bazende var oluştur,İstanbul Yanında yalın ayak çıplak bir çocuğa acıyarak bakanların fakat bir taraftan bir hayvana dahi sevgi ile yaklaşanların çoğunlukta olduğu yerdir.

--- Kısacası anlatmakla bitmez İstanbul, İstanbul , Adalarda Çılgınca yaşanan Eğlence, Bağdat caddesinde Zirzopların İnsan eti ve emeğini hayasızca yiyenlerin Çocuklarının Modifiye Arabalarla Başkalarının ölümüne vede hayatına mal olan yapılan yarışların yapıldığı bir yarış Pistidir, İstanbul Bin bir Masal Bin bir eğlence. İstanbul Anlatılmaz sadece yaşanır, şayet yaşaya bilir isen, Suriyeli dilencilerden vede ok meydanında ki hainlerin yakıp yıkmalarından fırsat bulursan sadece yaşayarak anlarsın bu vatan parçasını vede Ecdat Hatırasının nasıl yok edildiğini be Güzelim İşte Kısaca İstanbul budur.


20 Temmuz 2015

20 Temmuz 2015 2-3 dakika 61 denemesi var.
Yorumlar