kaç kez sevebilir ki insan

Kaç kez sevebilir ki insan karşı cinsi, içten ve doyasıya.Kaç kez sırılsıklam olur yağmurda iliklerine kadar ıslanmak ta olsa..

Bir çiçek bir böcek görse ve sevgili yad edilse içten. Her hangi bir vitrine bakarken camdan kendi aksini görüp yanında sevgili hayaliyle avunmak. Ne harkuladedir bir çay yudumunda sevgili sıcaklığını içine çekmek.

Keşmekeş şehir kalabalığında yürürken her adımda yalnız onu düşünmek her salise sevgiliyi.
Sevmek umarsız, düşünmek ufuksuz. Aslnda sevgiliyi hayal ötesi yaşamak en mütena duygularla. Aşkı aşk için yaşamak her kadınsı ya da erkeksi düşüncelerden ırak.

Gece yarıları yıldızlara bakınmak sevgilide şu an bu anı yaşıyor düşleğiyle..sevgi ve aşk yontusunda umarsız sevgiliyi sevmek....
Kaç kez sevebilir insan ya da bir yüreğe kaç sevda sığabilir..

Her şarkıda sevgiliyi bulmak mesela hüzünlü şarkılarda ağlamak sevinçli şarkılarda gülmek..şu an oda ağlıyor mu ya da oda gülüyor mu düşüncesinde sevgiliyi her anında yaşamak yanında olunmasa da.

Elimize geçen her kağıda ismini yazmak sevgilinin ya da adına şiir yazmak içten ve içinden nasıl gelimliğiyle. Gözünde dünyanın en büyük ozanı olmak hani düşte aşk badesi içen. Sevmek umarsız sevmek.
Sevmek art niyetsiz, erillikten ve kadınlıktan uzak sevmek duru ve saf....

Kaç kez sevebilir ki insan ilk aşk gibi tertemiz ve saf..

05 Nisan 2010 1-2 dakika 6 denemesi var.
Beğenenler (3)
Yorumlar (3)
  • 14 yıl önce

    İnsan yaşamı boyunca en değerli varlığı olan sevgiyi, hiç karşılıksız, bir başkasına veriyor. Bize söyleyecek artık tek kelime kalmamış, siz zaten son sözü söylemişsiniz.

    çok güzel bir çalışma okudum..güzel yüreğinizden sevgi eksik olmasın, ilhamınız bol olsun..tebrik ediyorum saygılarımla..

  • 13 yıl önce

    Kaç kez sevebilir ki insan ilk aşk gibi tertemiz ve saf... Mükemmel bir yazı yüreğinize sağlık.

  • 13 yıl önce

    insan kaç kez sevebilirki?sevmek yüreğin depremidir...yürek kaç deprem kaldırabilir ki?cevapsız kalsın sorular.....ben çok beğendim yazılarınızı....