Kahpeliğin ve Kahpelerin ve Dahi İhanetin Ortasındaki Ülke Türkiye

--Yer yüzün de en çok düşmanı olan bir millet aransa her halde Türkler kadar düşmanlarla iç içe ve etrafı çevrilmiş ikinci bir millet ve ikinci bir devlet bulunamaz.
Yine bu durum böyle iken, asil Tük Milleti, etrafını çeviren kahpeler in ortasında varlığını ve asil duruşunu dosta ve düşmana karşı sürdürmektedir. Öyle bir durumda bulunuyoruz ki, yalınız çevremizdeki ülkelerin değil, Avrupa'nın ve hatta dünyanın öbür ucundaki ülkelerin bile ne hikmetse bizimle ve Türklükle bir meselesi vardır.

--- Bizde hiç şüphesiz, Asil ve kahraman Türk Milleti olarak bu aciz ve zavallı ülkelerin bize karşı besledikleri düşmanlıkları hiç kaile almıyoruz. Bunun sebebi ise zira biz tarihimiz boyunca, Türk Milleti olarak hiçbir zaman aşağılık kompleksi içinde bulunmadık hiçbir zaman. Biz Türk milleti olarak, Dünyanın her milleti ve devletiyle iyi ilişkiler dost hane bir alış veriş ve ticaret ortamın da bulunmak istiyoruz. Ama bu arada tarihimizi ve öz benliğimizi de unutmak yada unutturmak isteyenlere karşı dik ve asil duruşumuzu da korumalıyız ve de unutmakta istemiyoruz. Bu konularda her zamankinden daha da çok uyanık olmak zorundayız.

----Türk gençliği ve bütünüyle asil, Türk dünyasının mensupları milli kimliğini ve millet olarak nereden ve nasıl geldiğini ve nereye gideceğini bilmek zorundadır. Bu noktada ortaya çıkan ve alınması geren bir ders var ki, Türk dünyası birbirini tanımak zorundadır. Dünya üzerinde en büyük kültür topluluğuna sahip olduğumuz halde, bu büyük kültürümüzün dünyanın hey yerinde ve bütün sahalarda yayılmasında yeterli bilgiye sahip olduğumuz söylemez. Türkoloji denilen bu uçsuz bucaksız deryaya gire bilmemiz için en azından asgari derecede de olsa bilgi sahibi olunması ve olmamız son derece önemlidir.
Asil,Türk Milletine selam saygı ve dualarla. Olmaz ve Olamaz Türk'e baş Türküm demeyen den ve de diyemeyen-den vesselam!..
-- Selam ve dualar la.

28 Ocak 2015 1-2 dakika 61 denemesi var.
Yorumlar