Kara Bir Gün ve de Yaşanan Kara Günler

-- Son Günlerde Artan şehitlerle beraber vede gelen şehit haberleri-ile ne yazık ki bazı hainler tarafından bu olaylara adeta sevinircesine yapılan bazı Tv, kanallarında ki yayınlar ne yazık ki asil Türk evlatlarını vede şehit ailelerinin kalplerine derin yaralar açmıştır.

--- Aradan yıllar vede asırlar dahi geçse de bu gelen ve vatan uğruna verilen şehitlerin acılarının unutulması mümkün değildir, buna rağmen sözde bir yöneticinin çıkıp ta bu günde şehit geldi yoksa Ferhat göçer dinleyecektik diye acılı şehit aileleriyle vede asil, Türk milletiyle alay etmesi kara bir gün olarak tarihe geçecektir, nasıl ki aynı kişi şehide kelle katile sayın demişse şimdide şehitlerle alay edercesine bu tür bir lakırdıda bulunmuştur.

--- Bu kara günün vede günlerin başlamasına sebep olanlar teslimiyet vede çözülme ruhu içerisinde bu günlere gelinmesine sebep olmuşlardır, sözde devlet adamı sıfatıyla vede devletin onlara verdiği yetkileri devlet lehine değilde PKK vede bölücü örgütün lehine kullanarak, sokak ve şehirlere hendekler kazmalarına göz yummuşlardır vede sonunda da sözde bir mücadele ile vatan evlatlarının şehit edilmelerine vede masum vatandaşın da evlerinden vede şehirlerinden göç etmelerine sebep olup göz yummuşlardır.

-- Bu ülkeyi yönettiğini sanan siyasi erk size sorarım; Bu hendekler Çorba Kaşığı ile mi kazıldı, Yoksa bir gecede mi bu hale geldi, silahlar verilirken sizler nerede idiniz acaba?
--- Hasılı vede kısacası bu kara günün sorumlusu sizlersiniz unutmayın..
-- Ey Asil vede yarlı Millet Sen Sabret. Çünkü nasıl olsa zaman sabretmez bir gün hainlerden hesap sorulur vede sorulacak ta..

24 Nisan 2016 1-2 dakika 61 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar