Kardeşim Beni Bir Kere Dinler misin

Affet beni olurmu..? seni kardeşim olarak gördüğüm için. Seni hala bırakamadıgım için affet. Senin istediğin gibi biri olamadığım için affet beni. Senden halendaha kopamadıgım ve kopamayacagım ıcın affet benı... Çünkü sana gelmek istediğim bütün yollar kapalı oldu..Seni bunalttığım zamanlar için affet beni. Keşkelerim olmasaydı senle. Sana gercek dostluk nedır..? Bendeki kardeslık nedır.. onu anlatamadıgım,gosteremedıgım ıcın affet beni..Sendeki bağın benden asla kopamayacagı ıcın affet beni..Sonra Çok kızıyorum ben kendime sana göre bir arkadas olamadım diye. Kendime iyi olduğum için ,sonra senı dınlemedıgım ıcın kızıyorum kendime..En yakınımdaki insanı kardesımı baska bırıne degısmeye kalkıstıgım için kızıyorum kendıme... Bunların hiç birinden senin haberin yokken kendi kendime yaşadığım içinde senden izin almadan senli hayallar kurduğum içinde beni affetmeni istiyorum kardesım.. Bızım hayallerımız berabe kuruldu aslada bozulamaz..Senin bendekı yerını kımse sılemez...Sen benım ıcın cok degerlısın kardesım..!
Son bir şey söylemek istiyorum sana;
Bir insanı herhangi biri kırabilirmiş, ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Ve bende bunu çok acıttığında anladım kardeşim...
Ben eski günlerimize o masum günlerimize geri dönmek istiyorum kardesım..?
Ve belkı sen bu yazıyı hıcde okumucaksın yada gormıyeceksın ama ben yınede kalemımı elıme alıp senden kocaman bır ozur dılemek ıstıyorum..

Kardeşim bu hayatta senden değerlisi yok...!Artık ne derdime derman isterim ne gönlüme prens, ne cebime para isterim. Ne arkama insan. Hepsine rest, ben kardeşlerimi isterim...!
Sevgi kardeşlik dostluktu sonsuz olan..

11 Nisan 2012 1-2 dakika 7 denemesi var.
Yorumlar