Katliam Yapan Medeniler

Bakınız kulak veriniz yüreğimin derinliklerinden gelen çığlıklara, kulak veriniz ve söyleyiniz haksız mıyım ben Allah aşkına ?
Demiyorum medeniyetsiz kalalım diye, medeniyeti bizden öğrenseler ya işte...
Demiyorum kimseyle bir olmayalım tek tabanca gezelim diye,bütün Türkler bir olsak ya işte...
Demiyorum Türk'ten başkasını tanımayalım diye,demiyorum başkalarının inançlarını, kültürlerini görmezden gelelim diye,bir zamanlar Türkü ile, Kürdü ile, Ermeni'siyle, Yahudi'siyle barış içinde yaşayan hakkı hukuku gözeten ecdadımızı örnek alsak ya işte...
Diyorum ki tarihimizi unutmayalım. Bize kan kusturanların yaptıklarını unutup onların dostluğu için kendimizi parçalamayalım. Diyorum ki bu gün 21. yılı olan Hocalı'daki katliamı unutmayalım! Hocalı'daki katliamı gerçekleştirenleri ve bunların arkasındaki güçleri unutmayalım! Oradaki katliamdan sonra esir düşmüş ve zorla çalıştırılan, halen eziyet gören, onursuzca hakaretlere maruz kalan hatta fuhuşa zorlanan Azeri hanımları unutmayalım. Diyorum ki dünyanın dört bir yanında eziyet görmüş katliama uğramış ve halen eziyet görmekte olan Türkleri unutmayalım. Diyorum ki Bosna'da olduğu gibi Türk olmasalar bile inançtaşımız olan ve Türk olmakla suçlanarak katledilen kardeşlerimizi unutmayalım.
Diyorum ki gelin bırakalım saman altından su yürütenleri, diyorum ki vazgeçelim masumu oynayan kanlı katillerin dostluğundan! Diyorum ki bizim halimizi bizden olan anlar, yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren hainler değil! Diyorum ki modernliği katliam yapanları örnek alarak değil, onlar bir zamanlar orta çağ karanlığını yaşarken icatlar yapan ve onların hayranlıkla baktığı ecdadımızdan öğrenelim!
Diyorum ki çağdaşlık insan katletmekse bırakın biz çağdaş olmayalım!
Haksız olmadığımı biliyorum aslında, ve bu yazıyı okurken de çoğunuzun beni onaylayacağını da tahmin ediyorum. Ama yetmiyor işte,çünkü hala gözü kapalı gezenler var.
Ben ayakta uyuyanlara inat Hocalı'daki katliamı ve daha nice katliamları unutmayacağım. Ermenilerin göç ederken ölümüne katliam diyen fakat bir gecede 613 insanın öldürülmesini katliamdan saymayan o malum güçleri de kınamaya devam edeceğim!
Elbet bir gün bütün bu acıların hesabı sorulacak, fakat çok geçmeden, katliamlarda şehit olan kardeşlerimizin kemikleri daha fazla sızlamadan, daha fazla insanın canı yanmadan uyuyan güzeller uyanıversinler bir zahmet!

26 Şubat 2013 2-3 dakika 11 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar (1)
  • 11 yıl önce

    Hocalı'da 613 kişi sadece resmi kayda geçen şehit sayısıdır ki Orada resmi olmayan şehit sayısı 1300 civarındaydı bunlar bugün hala kayıp olarak resmi sayıya dahil edilmeyenlerdir. yazını ayakta alkışlıyorum...👍👍👍