Kıymetini Bilin Sevdiğinizin

Var olanın değeri bilinmezmiş hiç bir zaman anlatırlardı kaybetmeden anlamazsın derler susarlardı.
anlamazdım çünkü aramıyordum bir anlam kayıp deyildi isteğim benimleydi ama kendimde değeri buldum bu değeri ona verdim kendimi unuttum.

Fazla şimartılmış bir kalbın açtıgı yarayı bilen zaten bilir onu anlatmak yazılara kelimelre düşmez kıymet bilmezlik değer vermezlik anlatılır şey deyildir.Neden insan sevdiğiniğn değerini sevgisinin değerini bilmez yolunu kaybetmeden pusula aramaz terlemeden bir gölgelik bulmaz.

neden isan nankördür bu konuda ille ateş yutmuş gibi yanacak yüreğide sonramı anlayacak sevdiğinin değerini. Üzüp yıpratıktan sonramı kıymet bilecek.

aptalca nedenlerle kırılan kalplerın telefisini nasıl yapacak değermi buğun baktıgım yarının bakma garantisini görmedigim ölümüne sevdiğin birinin kalbini kırmaya

hagi mutluluk onun gözlerine seni seviyorum demelerine eşittir.Hangi duygu verir onun sana verdigi güveni.

Tırnaklarınızla emek verip büyüttüğünüz alın teriniz ile suladiğiniz eşi olmayan çiçeği 1 gün çiçek açmadı diye koparıp atmak yılların emeğini koparmak ne kadar kolay..

Sınırlenmek güzel mi o an için patlama kolay ya sonra o dilin karşınızdakı insanda açtığı yaranın tedavisi var mı? kanayan o kalp nasıl iyi olur, oysa iyi düşünün o kalbi siz nasıl yetiştirdiniz.

Bir kelime ile Bir asıra bedel Emeği ve eşsiz sevğinizin Kıyameti olmayın ....

17 Ağustos 2008 1-2 dakika 22 denemesi var.
Beğenenler (6)
Yorumlar (2)
  • 16 yıl önce

    KİMSE SEVENIN KIYMETINI BILMIYO CANIM..UMARIM SENINKI BILINIRud83eudd20

  • 15 yıl önce

    çok kelime hatası yapılmış düzeltilmesi gerekiyo bence👎ama duyguyu hissettirebilmiş arkadaşımız,emeğine sağlık..👍