Kolektif Alan 29

Enerji takasına tabii kolektif alanlar daha sonra av yapma, ot, kök, meyve toplama gibi doğada sağlama yapan hareketleri üzerine yine doğada sağlama olan üretim hareketini de bindirdiler. Böylece kolektif alanların her biri bir farklı kullanım ve farklı tüketim nesnesi olan, karşılık ve denk iş transferleri üzerinde sığlaşmalarlaydı.

Birbiri üzerinde karşılıklı ve denk sağlatan takaslarla ya da birbiri üzerinde karşılıklı ve denk enerji transferli her bir üretim alanlarıyla kolektif alanlar öznel sağlamalı etkime, alanlarıydı.

Başlangıcın inşa alanı içindeki kolektif etki alanı "karşılığıyla denk olma koşulunu ön gören transferci bir kuraldı”. Harcanması yapılan transfer emeğin harcanma miktarındaki farklı kullanım ve farklı tüketimler, temel ihtiyaca göre olmakla; herkesin ihtiyacına göre ve herkesin yeteneğine göre transferi bir denklikti.

Kolektif yapılar içinde hem doğal alandan ötürü organik ve inorganik nesnel bir doğal depo enerjisi vardı. Hem de kolektif alanlar da ÖZNEL DÜZENLEMELİ TRASFERLİ ORGANİZE OLMUŞ KAS ENERJİSİ DEDİĞİMİZ BİR KOLEKTİF ENERJİ VARDI (KOLEKTİF EMEK-KOLEKTİF EMEK GÜCÜ VARDI).

Kolektif yapıların temeli sistemin kolektif düzenli kolektif enerjili olmasıydı. Kolektif düzen iş bölüşümü gibi paydaşlık gibi herkesin ihtiyacına ve yeteneğine göre parçalı olmaktı. Ve besin bulmak gibi, güvenliği sağlamak gibi, savunma gibi çeşitli enerji takaslarıyla parçalı kolektif enerjiliydi.

Kolektif düzenli sağlama ve üreten kolektif enerji, kolektif sistemin geri bağlanım yasasıydı. Kolektif alandaki bir sapma, bir düzeltme, yeni bir yön tutma işi; geri bağlanımla kolektif tabana göre oluşurlar.

Kolektif alan içinde doğal alanlı nesnel yasalara tabii olmak keyfi değil zorunluydu. Nesnel yasalara uyma zorunluluğumuz vardır. Nesnel yasalarla işleyişler üzerindeki akıtılan enerjileri modüle etmekle biz sistemi öznel ve amaçlı yapabiliriz.

Karşılıklı ve farklı iş transferleri içinde herkesin temel ihtiyaç sıralamasına göre olma, herkesin yetenek ve ihtiyacına göre olma, paydaşı olma gibi kolektif taban, sistemin ayar mekanizmalarıdır. Günümüzde buna fabrika ayarlarına dönmek denir. Nasıl ki fabrika bir üretim alanıdır. Kolektif taban da geri bağlanım yolu ile (geri beslenim yolu ile), toplumların fabrika ayarıdırlar.

Çevremiz farklı gerilimlerle fark potansiyelli alanlardı. "Fark potansiyeller" örneğin; ölçülebilir bir uzam veya kıyas olarak, hafif veya ağırdı. Az-çoktu. Sıcak-soğuktu. Uzun-kısaydı. Doldurulur boşaltılırdı. Organik-inorganik enerji türü potansiyeller oransal olarak, nicelik ve nitelik içinde çok yönlü yansırlar.

Dikkat ederseniz fark olan aynı şey veya aynı eksiklik veya fazlalık olan çevredeki potansiyel içindeki her şey birçok şey olarak bir bilgi bir mesaj olup belirmekle birbirine bir etki bir baskı basınç yansımasıdırlar.

Örneğin aynı farkı veren bir potansiyel durum; 6 cm derinlikle dolma boşalma hacmidir. 6 cm uzunlukla ayırt sal boyuttur. Sayısal frekansladır gibi türlü türlü bağ ve girişim ilişkileriyle birçok devinimledirler. Üssü durumla oluşun kaynağı, fark potansiyellerdir.

27 Nisan 2023 2-3 dakika 1084 denemesi var.
Yorumlar