Kolektif Alan 35

Kolektif özneler hem müşterek eylemli olup, “müşterek eylemliliğe göre etkileyip etkileniyordular”. Bu yeni bir kulvar, yeni bir yol, yeni bir etki alanı olmakla kolektif akıldı. Kolektif akıl groteskti aklı, sosyal aklı da içerir. Kolektif akıl kişi aklını da sosyal aklı da aşan karakterdi. Kolektif eylemler akıl almaz denli gelişen kolektif etkiydi. Değişen, değiştiren ve değiştirdiği ile değişen akıldı.

Kolektif eylemli ve kolektif uygulamalı aklın içinde kendi eylemleri olmayan ama kendi eylemleriyle de girişen, kendi dışında oluşan bir kolektif bilinç ve kolektif özne vardı. Bu girişmelerden kolektif akıl ile kolektif sonuçlar çıkarıyorlardı.

Sonuçlar da yararlanım da birikim de çevrim de kolektif olmakla etki, kolektif etki ve kolektif akıldı. Öznenin bütün eylem, düşünce ve etkileşimleri kolektifi oluşumlar taşıyordu. Kolektif etkiler paylaşım sonrasında özelleşip, öznelleşen bir kullanım ve tüketimdi.

Tekil özneler üzerindeki temel ihtiyaçlar gerilmesinin yarattığı stres, diğer özneler üzerindeki temel ihtiyaçlara karşı oluşan girişim etkisi, KUVVETTİ. Hem de kolektif bir kuvvet ve kolektif sinerjiydi.

Kolektif kuvvetin etkisi özneler üzerine parça parça eklenir. Parça etkilerin her biri bir hologram gibi kolektif kuvvetin kendisini veren tüme gericilikti. Veya karşılık durumlarla kolektif kuvvetten çıkarılan bir tümden gelircilik olmakla görevdeşlik, mülk sahipliğinin değil; kolektif birim zamanlı etkinliklerin girişim desen ve direnciydi.

Kolektif yapılar da doğal ortamlar gibi gerilim alanıdırlar. Kolektif yapılar; özneye olan eğilimi ile özneye eğilimin geri bağlanımındaki kolektif kuvvetin özne korunumlu etki alanı içinde özne kolektif kuvvet gerilimlidirler.

Kolektif gerilim ihtiyacı ve yeteneği kadar bir kolektif bağ ile parçalı enerji olarak özne üzerinde akıtılır. Özne kişiler de kolektif birim zamanlı mesaj bindirimli tetiklenme içindeki akan enerjiyi karşılık bir iş formasyonlarına büründürmekle karşılıklı kullanım ve karşılıklı tüketim enerjisine dönüştürürler.

İşte kolektif bir alanda, kolektif gerilimler nedenle; çeken ve çekilen özne osilasyonu üzerine kolektif bir yük biner. Kolektif yük adreslidir. Kolektif yük kişiye sanal olarak kolektif merkez ağırlığı kadar yokuş yukarı olacak bir sorumluluk ve duyum gücü yükler.

Kolektif sistemler “sonuç bir kolektif yararı” hedef olarak, gaye ve amaç olarak sistemin başına alırlar. Buna kolektif alanın bindiriş öznel ligi diyorduk. Öznellik kolektif bir modülasyon olmakla kolektif alan akımı üzerine bindirilen etkidir.

Kolektif alan akımı üzerine bindirilen etki özne üzerinde, kişiyi yokuş yukarı kılan aynı modüle yükün gerisindeki kolektif birim zamanın etki ve sinerji şevki kişiyi iniş aşağı bir enerji kolaylığı içinde tutar.

01 Mayıs 2023 2-3 dakika 1084 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar