Kolektif Alan 8

Kolektif alanın ağırlık merkezi yüksek basınçtır. Ağırlık merkezinin çevresel yüzeyi de düşük gerilimli indirgenen nötr alandır. Nötrlük kişisi yetenek ve kişisi ihtiyaçlarla bozulur ve kolektif alana doğru yükseltgenir. Yüksek potansiyelli kolektif alan da kişi ihtiyacına kişi yeteneği dirence göre indirgenir.

Kolektif alan içinde yüksek basınçla, alçak basınç arasına; kolektif bir güç direnci konur. Kurallar, neyin nasıl ve nice olacağı gibi kolektif akla dek amaçlı eylem ve düşünceler. Yani modülasyon direnci konur.

Modülasyonları kolektif işleyişe tabii olduğunuz ortam ile her bir kişiler bu bilgiyi taşır. Yani kişilerde ve kişilerin dışındaki ortamda kişiye kolektif bir modülasyon etkisi vardır. Sizi kolektif göreve çağırır.

Bu tür bindirişlerle olan görev yönergeler kolektif alana göre olan kolektif özne duyumlu ve kolektif özne dizaynlıdır. Sistemin kolektif oluşudur. Kolektif özneli kolektif bilinçlidir.

Buna modülasyonla duyuş denir. Bu modülasyon hem hafızanızdır. Hem yol tutuştur. Hem kolektif sistemin kritiği seçme ayıklamadır. Hem başlangıç motivasyonu vs. Bu gibi modülasyon direnciyle ya da modülasyon kolaylaştırmasıyla kolektif akış kontrol edilir (hafıza edilir).

Kolektif alandaki kişinin aklı kolektif akıldır. Kolektif akıl ile yapılan "kişisi çıkarımlar" da kolektif akıl içine katılır. Kolektif akıl yani ağırlık merkezi kişi aklına göre büyüktür, zirvedir. Kişinin olduğu yer ve kişi aklı alçak gerilimlidir. Kişinin katkı aklı yokuşa yani zirveye kolektif akla doğru taşınmadır.

Veya kişiden kolektif akla doğru nedenle kolektif deponun içine katılacak akıl, binanın tepesine su çıkarmak gibi çok büyük bir dirençle karşılaşır.

Kişi katılımlı birikişler kolektif dirence dek tezler; kolektif deneyle, deneyce kontrol edilme gibi birçok kolektif aşamaya uğrayan dirençlerden sonra kolektif hafızaya uygunsa kolektif hafızaya alınır.

Kişilerin büyüklüğü ve kişinin katılımcı, buluşçu aktifliği edindiği kolektif bilinçli kolektif hafıza kadar katılımlıdır. Kişi kolektif modüleri bir kolektif hafıza içindedir.

İçinde oluna kolektif modüleri bir kolektif modülasyonla akıl, kişi aklını; kişi aklı da modüleri kolektif aklı ve yeni modüleri kolektif aklı da tekrar kişi aklını etkiler. Buna kolektif alan eytişimi veya kolektif alan diyalektiği denir

07 Nisan 2023 2-3 dakika 1084 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar