Kolektif Alan 9

Kolektif bilgi, kolektif birikim, kolektif emek, depo hafıza, kolektif katılım ve kolektif paylaşım, iş bölüşümü, karşılıklı olma, paydaşlık, özne bencilliği vs. kolektif alanın ağırlık merkezini veya yüksek gerilimli kolektif çekim eksenini oluşurlar.

Kişinin dıştaki çevresel etki nedenle, kişinin içindeki içsel nedeniyle soluk alıp vermesi ısı alıp vermesi vs. leri vardır. Gelişmiş kişi özneli bilince göre bu tür girişimler içindeki hayat etkileşimleri çevrenin ortak sağlama paylaşımıdır.

Kolektif merkezin çevresi önce kolektif sağlatma ve çok daha sonra üretim alanıdır (yurt, vatan vs.dir). Kolektif alan da kural olarak doğa gibi nötr bir etki nötr durumdur. Nötr durum sizin etki girişmeli ihtiyaç ve kabiliyetinize göre girişmeler ortaya koyar.

Kolektif alan içindeki bu ihtiyaçlı ve yeteneğe bağlı girişme nötr olanı farklı farklı etkilemekle kolektif akışı (işleyişi) sağlar. Kolektif alan içinde girişen bu işleyiş enerjisi önce birleşen bağ enerjili kolektif yükseltgenmeye uğrar. Akabinde paydaşça kolektif enerji indirgemesi olan görevdeşliklerin etkisine (sinerji etkisine) uğrar.

Kolektif alanın merkezinde, kolektif alanın merkez yüzey düzlemine doğru girişen enerji akışı (bilgi akışı), “kolektife edilmiş modülasyon dirençli uygulamalarla kontrol edilir”.

Modülasyon bilinci daima yüzeyden veya kişiler işleyişinden kolektif hafızaya doğrudur. Gerektiği zaman kolektif modülasyondu direnç yüksek gerilimin düşük gerilme doğru birden akmasını önler.

Ancak modülasyonun nötr direncini biraz kolektif, biraz öznel (özelleştirmeci) değerli yaptığımız zaman yeni ve kontrol edilir bir eğim alanı oluşur. Eğim alandı. Eğim alanı akıştı. Alanın her bir noktası eğim ucuna doğru azalan bir nicelimle farklı farklı potansiyelleydi.

Akış veya işleyiş genelde yüksek gerilimden düşük gerilime doğru başlar. Kişinin kolektif özneli değer duygusu, sistemin modülasyon işleyişi içindedir.

Kişinin kolektif alana bağlılığı, kişinin kolektif özneli bencil duygusundan ileri gelir. Bencil duygu kolektif modülasyondu özne nedenle özgecildir.

Özgecilik gerek katılımcı istemlerle gerekse paylaşımcı istemlerle düşük gerilimli yüzey alanından, yüksek gerilimli kolektif alanın ağırlık merkezine doğrudur.

İşte burada kolektif alan gerilimli sinerji, özgecil kişi davranışına eklenmekle kişinin enerjisi merkezin ağırlık enerjisine yaklaşan denklikte bir statü (sel enerji) kazanır. Yani özgecil tutum sanal bir etki alanı kazanır. Bu modüler kazanç düşük enerjiyi tepeye çıkarır. Tepeye çıkarılan maliyet kolektif alanın gücünden karşılanmıştır.

08 Nisan 2023 2-3 dakika 1084 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar