Korkaklık Abidesine 3

Eski Türk filmlerin de yaşıyorum sanki; seven kız ,sevilen erkek. Ama nerdeler şimdi onlar bilinmiyor. Eskiden izlediğim Türk filmlerinin, hata olduğunu şimdi anladım. Çocukken, kaydetmişiz aklımıza seven, sevilir diye, ama nerde öyle hayat. Sevildiğini sanı güveniyorsun sonra bir anda her şey, ters düz oluyor ve bitiyor. Karanlıklara, bir ışık gibi doğuyor sevgili. Her şeyin oluyor, her şeyim oluyor ve sonra gidiyor.
Aralık ayındayız , sensiz başladı ay. Kasım da sensiz bitmişti, ekim gibi. oysa eylülde dolu dolu sen vardın sevgili, biz vardık. Haziran öncesi senin varlığından habersizken , şimdi sensizlikle boğuşuyorum.
Biliyorum hataydı yaptıklarım. Düşündükçe daha çok hak veriyorum sana sevgili. Değmezdi yaşadıkların , bana. Gezmeyi eğlenmeyi ,............... bilmeyen bana değmezdi,yaşadıkların.

Sen sınırsız denizlerin adamı, ben bir bardak suyun sahibi. Olmadı işte .
Sen benim hiç çıkamayacağım kadar yüksekteydin. Ellerimi uzatsam, gölgene bile ulaşamazdım, ki ben sana ulaşmak için savaştım. İşte başaramadım. Seni, sensiz sevmeyi öğrenemedim hala. Uzun ağlama krizleri sonrası da, hastane yolları .
Bir kitap okudum. Hastalıkların zihnimizde sakladığımız duyguların dışa vuruşu olduğunu söylüyor. Ben, senin ulaşılmaz sevgin için ölüyorummmmm.

Gözlerimi kapattığım da ki görüntü için, hiç açmak istemiyorum gözlerimi. Uyumak istiyorum, uzun uzun uyumak.Rüyalarda geldiğini görmek de mutlu ediyor beni.
? sabah olup uyanınca her şey yine aynı kalsa ? kalmadığını bilsem de ben mutlu oluyorum işte.
Dönmeyeceksin biliyorum , dönmeni de istemiyorum. Sen benim her zaman rüyam olacaksın.

Sana bir itiraf ben kimseyi bu kadar sevmedim, bu kadar delilik yapmadım kimse uğruna.ÖZÜR DİLERİM seni bu kadar sevdiğim için.
// seni bu kadar özlediğim için.
// seni bu kadar önemsediğim için.


Gittiğin yer de mutluluğu ara ama yakalayama.............................

04 Aralık 2010 1-2 dakika 6 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • Seri devam ediyor

    Öfke yağıyor inatla

    Ama aslında aşk yanıyor her yağışda

    Haziran / Eylül arası yaşanmış bir aşk

    kısa sürede nasıl esir almış

    En kısa sürede unutmanız dilegimle

    Kimse değmez mutsuz günlere ...