Korku Dağları Bekler!

Halk tarafından çok sevilen Kılıçdaroğlu'nun CHP nin başına geçmesiyle, sabah Baykal'ın uçkuru ile kalkıp, akşam Baykal'ın uçkuru ile yatan, ülkenin dağ gibi birikmiş sorunlarını, Başbakan'ın da uyguladığı açıkça ortaya çıkan, gerçek gündemi, sanal gündemle gizleme taktiğini kullanarak, iktidar ve okyanus ötesi en büyük terörist ile, onun güdümündeki malum cemaatı destekleyerek, dolaylı yoldan kendi çıkarlarını kollayan, yandaş medyayı, aldı mı? bir iktidarı ve koltuklarını kaybetme korkusu.

Belden aşağı vurmak gibi rezil, aşağılık, sözde savundukları değerlerine asla uymayan bir taktikle, büyük kısmını Ergenekon Davasını kullanarak içeriye tıktıkları muhaliflerden sonra, en büyük muhalefet partisini de sözde ahlaki değerleri kullanıp, gözden düşürmeyi hedefleyerek , büyük umutlarla attıkları bumerang, geri dönüp, kendilerini tam onikiden vurduğundan büyük şoookkk yaşıyorlar.

Sevgili Türkçemizde "kendi kazdığı kuyuya, kendi düşmek" diye çok yerinde bir deyim vardır ya. Şimdilerde tam bu karabasanın içindeler.

Bu nedenle en güçlüsünden, en zayıfına kadar hepsi, daha koltuklarına henüz oturmuş kişilere, deliler gibi saldırmaya, onları tu kaka ilan etmeye başladılar.

Süheyl Batum'un Balyoz planında Devlet Bakanı olarak gösterildiğini ilan edenler nedense kendi taraflarında olan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da aynı planda Başbakan olarak gösterildiğini hiç dile getirmiyorlar.

Kılıçdaroğlu'nun kendi parasıyla satın aldığı 350 TL lik gömleğine takanlar, iktidardakilerin milletin vergileri ile kaldıkları yedi yıldızlı otelleri, çocuklarına satın aldıkları gemicikleri, hanımlarının kullandıkları 10- 15 bin yuroluk çantaları, ayakkabıları, hadi hepsinden geçtim, Deniz Feneri gibi Almanya'nın tarihinde bile en büyük hayır işleri yolsuzluğu olarak geçen rezaleti görmüyorlar mı?

Mecliste başta Başbakan olmak üzere haklarında verilen yolsuzluk önergelerini neden kabul etmiyorlar.? Eğer, bunlar yalan, iftira olsaydı. Bu önergeleri kabul edip, hemen araştırma komisyonları kurarak kendilerini aklama yoluna gitmezler miydi? Sizce.



ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar lütfen
[email protected] adresinden, Akkuyuda nükleer santral yapımı için, Ruslarla imzalanan anlaşmanın iptalini isteyen kampanyayı, katılarak destekleyin.

25 Mayıs 2010 2-3 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar