Kuş Gribi, Domuz Gribi, Sars Hastalığı

Arkadaşlar ben "Zehirli Keneler Biyolojik Silah mı?" başlıklı yazımı yazdığım zaman her kafadan bir ses çıkmış, neredeyse "paranoyaklıkla(hastalıklı şüphecilik)suçlanmıştım.
Ama, zaman içinde olanlar, benim haklı olduğumu gösterdi.
Şimdi, Ülkemiz dahil, Dünya'da pekçok kişi, ABDnin kuş gribi, sars hastalığı, domuz gribi gibi (bunların içinde, zengin kaynaklarını daha kolay sömürebilmek için Kara Afrika'nın başına bela edilen Aids ve ebola gibi virüslerin de olduğuna pekçok kişi inanıyor.)hastalıkların virüslerini laboratuar ortamında üretip, kasıtlı olarak insanlara bulaştırdığını ve Dünya'ya yaydığını, hemen arkasından da bu hastalıkların ilaçlarını üreten devasa ilaç firmalarının ilaçlarını Dünya'ya satarak paraya para demediklerine inanıyor.
Bu konuda bizim medyada ve Dünya medyasında açıklanan sağlam kanıtlar bulunuyor.
En son örnek:ABD den ülkemize gelecek, domuz gripli hastalar, hastalıklı oldukları biline, biline ateş düşürücü ilaçlar verilerek, böylece, havaalanlarındaki termal kameralardan geçmeleri sağlanarak, ülkemize ve diğer ülkelere gönderiliyor. Hastalığın çaresini bulacak, her türlü ileri teknoloji olanağına sahip olan ABD kasıtlı olarak bu konuda hiçbir çabada bulunmuyor.
Ayrıca, yine, Kızılderili soykırımı başlıklı yazımda yazdığım gibi, battaniyelere virüs bulaştırarak Kızılderililere soykırım uygulayan ABD'nin bu konudaki sabıkası kesin.
Üstelik ortalık bu iddialarla çalkalanırken, ABD aksini yanıtlamak şöyle dursun. Açıklama bile yapmıyor.
Bütün bu olanlardan sonra Obama'nın iyi niyetine inanmak saftoroşluk olmaz mı?
Kalıplaşmış demode ama, konumuza "cuk" diye oturan bir sözle bitireyim yazımı.
"Önemli olan söylemler değil, eylemlerdir."
Hoşçakalın, sağlıklı günler!!!

08 Haziran 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Beğenenler (2)
Yorumlar