Laz Güner...hanımın mıhlaması!!

Geçen gün zaping yaparken, malum cemaatin, yandaş kanallarından birinde( Deniz Feneri Olayının baş aktörlerinden kabul edilen kanal ) öğleden sonra kadın kuşağı proğramı yapan, herşeye güldüğünden dolayı, zamanında çalıştığı TRT deki işine son verilen, İkbal Gürpınar Hanımefendi'nin proğramında, bir hanım tezgahın arkasında yemek yaparken, ekranın altından geçen yazı dikkatimi çekti. Aynen yazıyorum. "Laz Güner ........... hanım mıhlama yapıyor."
Bu yazıyı görünce "yuh artık, bu kadar da olmaz." demekten kendimi alamadım.
Sıradan bir kadın proğramında yemek yapan, kendi halinde bir kadıncağızın, üzerinden bile, ülkemizi bölüp, parçalayarak, istedikleri gibi yönetmek ve çıkarlarına daha çabuk ulaşmak isteyen, malum ülke ve ortaklıkların, amaçlarına hizmet ediliyordu.
O tezgahtaki hanımefendi, laz olmuş, çerkes olmuş, gürcü olmuş, arap olmuş, kürt olmuş ne farkederdi.? Hepimiz TC vatandaşı değil miydik.?
Yine tekrarlıyorum. 52 milletten oluşan Amerikalılar, sorulunca Amerikalıyız demiyorlar mı?O halde!!
Bu olayların kasıtlı olarak, halkın aklına birşeyler sokmak, daha doğrusu belli bir takım şeylerin, yavaş ,yavaş, yandaş medyanın bütün organları tarafından, aklımıza ve yaşamımıza empoze edilmek adına, gerçekleştirildiğini görüyoruz.
Aman, dostlar !!hepimiz gözümüzü dört açalım.

29 Mart 2009 1-2 dakika 138 denemesi var.
Yorumlar