Manisalı Asi Kız ve Sivaslı

başta sevemem dedim. yapamam .aşk bana göre değil. yüreğim haykırdıkça onu seviyorum diye sus dedim. hayır sen sevemezsin büyümedin daha. çok asi, hırçın bir kız nasıl severki. erkeklere boyun eğmeyen kız nasıl onların sözünden çıkmazki. merak etmeye başlamıştım. eğer yaşamıma birini kabul edeceksem beni değiştireceğine emindim. herşeyime karışacaktı. korktuğum başıma geldi mi bilmem.
günün birinde sivaslı birini sevdim. yüreğime sus diyemedim. o sivaslı ben manisalı. zıt kutuplar birbirini çaker. korkuğum başıma geldi. o asi,hırçın,erkekleri bile yeri geldiğinde döven, kimseye boyun eğmeyen kız gitti. yerine sevgilimin sözünden çıkmayan ben geldi. oturmama,arkadaşlarıma karışmaya başladı bense isyanlarda. "bak ben manisalıyım senin sivastaki kızlara benzemem asla erkeklerin sözünü dinlemem öyle zandediyorsan çok beklersin" evet dik başlıydım. o ne derse tersini yapardım. birde kıskanması vardı çok hoşuma gidiyordu ama ona söylemiyordum aslında taş fırınlığıda hoşuma gidiyordu. yeri geliyordu kolumdan tutup çekip götürüyordu. kavga ettiğimizde aşırı sinirli olurdu. yanına çağırırdı ama ben inat yapar gitmezdim. yanıma gelir kolumdan tuttuğu gibi götürürdü. af edene kadar bırakmazdı. gözü hiçbir şey görmezdi. zamanla o asi kız gitti sevgilisinin sözünden çıkmayan biri geldi. onu seviyordum. Sivaslım sevdimi tam severim ben yarım yamalak değil. oda öyleydi. taş fırın olsa bile çok romantikti gözleri herşeyi anlatırdı. kıskançtı en çok hoşuma giden oydu. ama ona hiç söylemedim. manisalıyım kafam güzel derdim yeri gelir içerdim. hep kızardın sivaslım hemde çok. aşk bize göre değilmiş. seni sevmiştim manisalıyız kafamız güzel olur biraz çatlağızdır ama sevdikmi tam severiz. manisa merkez giremez herkes. girenler ya tam bizimdir yada hiçtir. sen tam benimdim ama gittin. ben hırçınlığımı koyacağım yine bir manisalıyı bu şekilde bırakmak nedir göstereceğim. EN BÜYÜK AŞKLAR MANİSa da başlasada EN BÜYÜK NEFRETLERDE orada başlar. sevgimiz hiçbir yerde bulunmaz manisalılar sevdimi tam sever bıraktımıda ölümüne bırakır. sen kaybedersin sivaslım sen...
kaybeden bir MANİSAlı yerine bir SİVASlı olacak göreceksin. MANİSA MERKEZ GİREMEZ HERKES. manisalı deyince çatılır kaşlar kesilir başlar ama en büyük aşklar manisada başlar. gördünmü sivaslım ben san en bşta demiştim yapamadık bitirdik işte.senin bana sivaslı yönünü göstermen çok hoşuma gitsede yapamam ben dik başlıyım herşeyden önce bir manisalı kıza asla sevgilisine boyun eğmek yakışmazdı... hoşçakal SİVASLIM. hımm manisalınn bir huyu daha aşkından gebersede gidene dur demez onun içi dur demedim. gittt yolun ve bahtın açık olsun. bir Sivaslı ve Manisalı hikayesi kapandı işte. manisalı manisalı gururundan kaybetti ama hiç pişman değil.

18 Nisan 2009 2-3 dakika 76 denemesi var.
Yorumlar (2)