Melankolia Defterlerim

Uzağa bakmaya çalıs daha da uzağa! Ne ufkun ötesi var bizde ne de günesin tatlı sıcağı işte insan bu yüzden insandır .Ben insan olmadığını düşünenlerdenim bu yüzden onlarca defterim var belkide bu yüzden ...

Kara kaplı demir saplı defterler hepsi onlarca kezzap niteliği taşıyor bense bunları göz yaşlarıma benzetiyorum uzatmayacağım korkmayın benim adım leonard ben size melankolia defterlerimi anlatmak için buradayım.

Yürümek zorlaşıyordu bazen onun için hiç bir yere gitmedim tek biryer dısında.tek bir yer dışında merak etmedim hiç bir yeri ve tek bir yer dışında hiç bir yerde huzur bulmadım orasını merak mı ediyorsun gözlerini kapat seni oraya götüreceğim...


Güneş bütün ışıklarını yaymıstı vucuduma gözlerimi açtığımda kum dolmuştu saçlarım ağırlığım bu yüzdendi ellerim kesilmişcesine sızlıyordu gözlerimi tam olarak açamayısımdan olsa gerek o an öldüğümü düşünmemek elimde değildi.neyseki bu saçma sessizliği bir konuşma bozdu..uyan. Uyan. Diye bir ses ve ardından hiç birinin manasını bilmediğim cümleler duydum yankıları da cabası nerde olabilirdim ben bunu çok merak edyordum artık gözlerimi açmaktan dolayı pişman olmamak için hiç bir sebebim yoktu çölün altın kumları ve biri hariç yarı çıplak zayıf ama bir o kadarda korkutucu adamlar vardı çevremde korkuyordum evet hayatımda ilk defa tabi bazı küçük şeyleri saymazsak karanlık ,kapalı alan, örümcek korkularımı saymazsak her birinin farklı bir ismi vardı uzun uzun ama bunlar benim cesur olmadığım anlamına gelmez.çölün altın karanlığı onca açık alan olmasına rağmen ellerimin bağlı oluşu ve etrafımdaki insani bir örümceğe benzeyen adamlar bu korkularımın arasına girer ve ben hala cesur sayılırım..


Gözlerimi açar açmaz giyinik olabilecek kadar giyinmiş olan kişi suratıma yaklaşıp sanki gerçekten gözlerimi açtığıma inanmıyormuş gibiydi pis nefes kokusu içime işledi ve etrafındakilere dönüp birşeyler dedi hepsinin bakışları bana döndü içlerinden en kalıplı olanı yaklaştı ve güldü dişleri siyah teninden dolayı bembeyaz görünüyor olmalıydı.
-korkma burası senin ülken sen neyi istersen biz onun için çabalayacağız dedi
bense bu cümlelerin karışıklığından çok benim dilimi bilmesi durumuna kafa yoruyordum.dirseğimde bir acı hissettim gözlerim ağırlastı derin bir uykuya yolcu edildim.

Devam edecek... 17.03.13

17 Mart 2013 2-3 dakika 8 denemesi var.
Yorumlar