Merhaba Tomurcuğum (Mektup)

Merhaba tomurcuğum;
güne seninle başlayıp senin verdiğin huzurla devam etmek kadar güzel birşey olduğunu düşünemiyorum, bu yazıyı neden yazıyorum söylüyeyim iyiki varsın, iyiki yanımdasın iyiki tanımışım seni. Aslında mektubumu yazarken bile aldığım hazı sana anlatabilme gibi lüksüm olduğunu düşünemiyorum bile, ne bileyim beni taşıman, artılarımı, eksilerimi ayırt etmen bana verdiğin değer, ne bileyim yani beni bekleyen bir sevdiğim insan var bu yazdığım mektubu okuyunca yüzünde tebessüm oluşacak ve o insan beni ben olduğum için beni bildiği,inandığı için taşıyor. Teşekkür ediyorum sana bitanem aslında bildiğim inandığım bazı gerçekleri unutmuştum sorun sorun üzerine seni istemeden olsada sıktım,kırdım oysa daha güzel şeyler olabilirdi, ama geç de olsa artık biliyorum ve inanıyorumki sensiz bir hayatın anlamı olmadığını seni üzmenin yerine, seni dinlemek bile seni mutlu ediyor e doğal olarak buda beni mutlu ediyor sevdiğim, inandığım,güvendiğim. Sabırla kavuşacağımız günü ümitle beklediğimi bilmeni istiyorum bitanem.
Senden bir kaç ricam olcak bu çıktığımız hayat yokuşunda ne olursa olsun artık; benim sonsuza kadar senin yanında olduğumu ve sana inandığımı her sıkıntını, her kederini her dem hüzzamlarını dinleyeceğimi bil paylaş benimle birtanem ben seni taşıyabilirim, senin beni idare ettiğin gibi, senin beni dinlediğin gibi seni dinleyebilirim ortak bir noktada çoğu şeyin üstesinden gelebiliriz.
Bu şekildede devam edeceğinden eminim artık çok az günümüz kaldı ve bu güzel günlerde gelicek senin olduğun şehirde yaşamak, senin olduğun kent de nefes almak, yürüdüğümüz kaldırım taşları, senin benim yanımda olman hayalin gerçek olacağını bile beklemek güzel bitanem.Tomurcuğum senden bir tane daha yok geç kalmış bir özür de olabilir bu biliyorum ve inanıyorum sende beni çok iyi tanıyorsun beni taşıyorsun, işte gerçek olan da bu zaten. Benim senin ellerini tuttuğumda senin benim dayadığım sırtım olabileceğini zaten biliyordum, senin bende daha yazmakla bitiremeyeceğim artıların var. Birtanem ben artık seni dinleyebilirim. Her dem seninleyim o kadar çok istiyorumki bazen saatlerce seni dinlemek senin benliğine inmek ama biliyorsun bazen belki intizar ediyorsun bana, sen benim eşimsin biliyormusun ? bazen durum kısıtlı oluyor kısa konuşmalarımız oluyor ama sevgi fedakarlıkdır ben genede sana yetişmeye çalışıyorum seni de düşünüyorum yüzü gülsün diyorum artık annesi bir taraftan ablası bir taraftan , benimde onlar gibi seni üzmeye hakkım yok biliyormusun? artık ben sonsuza kadar olduğu gibi sende yaşayıp sende biteceğim tomurcuğum bunu sende zamanla göreceksin.Bunları sana niye yazıyorum? bilmen için görmen için artık seninle birlikte aşacağımız sorunları bekleyip ayaklarımızın üzerinde bu dünyada ikimizin yürüyeceğini göstereceğiz insanlara, şimdi sen zoru yaptın neydi bu zor? beni herşeyden ayırt edip kendine işledin. ben görüyorum bunları; çok şeyide biliyorum, senin beni sevdiğini beni ben olduğum için eş olarak seçtiğini ve bana değer verdiğini. İnan birtanem bende senin için aynı duyguları yaşıyorum. Artık senin üzülmeni istemiyorum, gerekirse bunun için herşeyide yapacağım.Kalbin kadar emin ol buna hata olur insanız hepimiz, önemli olan boşluğa düşmemek boşluğa düştümü insan kolundan çeken çok olur belki sana iyilik yapıyor görükür ama aslında en büyük kötülüğü yapar. Bak bunların hepsinden bir ders çıkartmalıyız, ne güzel görebiliyoruz neyin ne olduğunu bizim doğrumuz nedir şimdi ? en başta birbirimize inanmak, güvenmek ,benimsemek ve kabüllenmek. Ben inanıyorum sen bana inanıyor, güveniyorsun .Bende sana inanıyor ve güveniyorum birtanem. Yani ne bilim bunu zamanla yaşayarak göreceğiz artık içimdeki güzel olanı çıkarttım kabuğundan senin için, benim için ailemiz için o boş ver gitsin diyen insanlar! isim önemli deyil yarin biz hayatımızı resmiyettede birleştirince anlayacaklar ve utanacaklar bunada inanıyorum o günlerde gelicek, velasıl kelam sen beni çok ama çok iyi anlıyorsun tomurcuğum artık biz bir elmanın iki yarısıyız artık ben yanındayım bil bunu ! zaten yanındaydım ama işte istemeden de olsa bunalttım seni, anlıyorsun beni bazen hayata sil baştan başlamak bile bir erdemdir.
Ben bir tek şeyde son veya başlangıç yapamıyorum oda sana olan sonsuz aşkım çünkü sen benim damarlarımda ılık ılık dolaşan kan,yaşama kaynağım içtiğim suyumsun

sen;
Olmadığında da durum vaziyet ortada ben olmamış olacağım.

"Seni Seviyorum" bu 13 harfli kelime topluluğu , benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor

çünkü;
Sana söylüyorum SEVDİĞİM,İNANDIĞIM,BEKLEDİĞİM,GÜVENDİĞİM
Ehlen ve sellem eyvallah tomurcuğum iyiki varsın kendine iyi bak.



Tarih yokluğundan bir yaprak, Saat Sensizlik

Seni Seven Kuzun

05 Kasım 2009 4-5 dakika 20 denemesi var.
Yorumlar (1)
  • 14 yıl önce

    Senden bir kaç ricam olcak bu çıktığımız hayat yokuşunda ne olursa olsun artık; benim sonsuza kadar senin yanında olduğumu ve sana inandığımı her sıkıntını, her kederini her dem hüzzamlarını dinleyeceğimi bil paylaş benimle birtanem ben seni( taşıyabilirim,)👍 senin beni idare ettiğin gibi, senin beni dinlediğin gibi seni dinleyebilirim ortak bir noktada çoğu şeyin üstesinden gelebiliriz