Müfide Biliyor musun

Buruk ilişkilerin yüzdüğü yüzeyin üzerinde yürürken, buruk bir his'sin , hassasiyetini duya duya bir ömrün belli bir bölümünü hapseden ,açık yürekli bir duygu...



Müfide ! Sana anlattığım bu çelişkili duruma sakın gülme ! Çünkü devam edeceğim.



‘'OOOO yandık desene ,tam topun ağzına durduk desene'' sözünü Müfide değil de ,o anda radyodan yayılan sesi, sezen Aksu'dan dinliyorduk. Müfide de atıfta bulunda ‘' hah'' tam isabet !



Gözlerimin giderek kendime aktığını fark ettiğimde ne haldeydim biliyor musun? Halimi anlatmaktan yana hiçbir sıkıntımın olmadığını zaten göreceksin. Görmedin mi? Aklımda kalanların gözlerimin güneşten çektiği ışık demetine ,demet demek cümleler ve içimi acıtan fiillerdi biliyor musun? Hepsini haykırmıştım sana. Hepsini anlatmak isterken hepsini kaybetmiştim aslında. Annemin gözyaşları içinde babamın ömrünü görebilmek nasıl bir duygu Müfide ? Annem öldüğünde babamın yasını omzumda hissetmek ,annemi unutamamak ve her ikisinin dokunduğu ben, hala ayakta inanabiliyor musun .


Müfide ?


Ve Müfide ! Ölümün aslında hayatın ta kendisi olduğunu ,ölüme kaç kala anlıyoruz biliyor musun? Her yeni güne sevinçle alkış tuttuğumuzda aslında sevdiğimiz şeyin ölüm olduğunu ama onu bir türlü sevemediğimizi anlıyorsun değil mi Müfide ?



Yarının bu günden, bu günün dünden ne farkı var ki? Sen yine senken ben yine ben olmaya devam edeceğim. Ve içimizde ölenlerin ölmesi gerekenlerin gerçekleşeceği an'ın hep yanında olmaya, an'ı yaşamaya sende bende devam edeceğiz. Müfide seni artık çok iyi tanıyorum. Ama sen beni hala tanımamak için kaç bölümdür direniyorsun ! Direnme !



Ben yazarken sen, sen dinlerken ben hep konuşacağım. Konuşmalarımızı duyan okuyucular, bizi ne kadar daha dinler ,kim bilir !

15 Temmuz 2016 1-2 dakika 51 denemesi var.
Yorumlar